Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 622 / 26 / 0
NIE! Kategorycznie głosuje na NIE!

Nie warto tego ścierwa ruszać! Nie tknąłem tego gówna od ponad roku i jestem z siebie dumny :) (nie licząc tego, że może trochę fuki trafiło mi się w ścierwionych dropsach).

Przez to straciłem tak wiele... tyle zdrowia, nie chodzi o fizyczne ale PSYCHICZNE, te załamania nerwowe, psychozy, depresja... To jest coś okropnego. A moja przygoda z białkiem trwała jakieś pół roku. Nie warto tego gówna ruszać.

Może ja jakiś zjebany jestem - słaby psychicznie, czytam, że niektórzy walą nawet po 5 lat i nic im nie jest...

Odrazu po amfetaminie przesiadłem się na opiaty (bo już byłem zmęczony tymi schizami), na początku kodeina, tramadol, teraz bogini HEROINA. I jest ok. Wolę palić hel niż rozpierdalać sobie psychikę białkiem.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
tez uważam, że coś się zyskało, a coś straciło(zdrowie napewno fiz. i psych)
Pobudzenie jest fajne ale nigdy jakoś nieprzepadałem szczególnie za takimi rasowymi stymulantami... problem w tym, że i tak waliłem. Wszystkim mówiłem poźniej, że w sumie nie lubie spida, ale często i tak wychodziło, że wkońcu worek lądował w mojej kieszeni. Nie che wiecej cpać tego ścierwa. Wolę ekstazkę jest ciekawsza, i jak ktoś rozsądnie bierze.
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Czy warto było? Trudne pytanie...
I tak i w sumie nie.
Czuje się skutki uboczne, w końcu to substancja żrąca :-p :-/
Co muszą przeżywać nasze wnętrzności i śluzówka skoro przecież czujemy jak nas napierdala po wciągnięciu...
Ale mimo to jest to dla mnie najlepszy narkotyk ponieważ uwielbiam być pod jej wpływem :-D
Mimo tego że taki szkodliwy biore i będę brał bo nie ma dla mnie lepszej bani :cheesy:
Tyle wspomnień co mam z nią, tyle nocek zarwanych przed kompem lub z konsolą i całonocne granie aż odciski na palcach się robiły :-p
Każdy lubi co innego i nie lubię krytykantów co np wychwalają jaranie że jest lepsze i tak nie bardzo nie szkodzi :-p
Jak każdy lubiłby to samo świat byłby nudny <_<
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 129 / 8 / 0
Moim zdaniem głupie pytanie, oczywiście że nie warto. Spróbować największego ścierwa które w dodatku Ci sie spodoba :) Wspomnienia są, fakt faktem.

Kwik a co do tego, ja nigdy nie potrafilem sfecony oglądać telewizji albo grać na komputerze, wszystko mnie wkurwiało i nic mi nie pasowało :D
kwik763 pisze:
Czy warto było? Trudne pytanie...
I tak i w sumie nie.
Czuje się skutki uboczne, w końcu to substancja żrąca :-p :-/
Co muszą przeżywać nasze wnętrzności i śluzówka skoro przecież czujemy jak nas napierdala po wciągnięciu...
Ale mimo to jest to dla mnie najlepszy narkotyk ponieważ uwielbiam być pod jej wpływem :-D
Mimo tego że taki szkodliwy biore i będę brał bo nie ma dla mnie lepszej bani :cheesy:
Tyle wspomnień co mam z nią, tyle nocek zarwanych przed kompem lub z konsolą i całonocne granie aż odciski na palcach się robiły :-p
Każdy lubi co innego i nie lubię krytykantów co np wychwalają jaranie że jest lepsze i tak nie bardzo nie szkodzi :-p
Jak każdy lubiłby to samo świat byłby nudny <_<
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
jak nie warto to po huja żrecie. Głodni ? ? TAAAAAAAK

ja nie
Maisssterrr qrwy
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Dla mnie warto bylo brac amfe bo pomagala mi na skrety od hery.
America's C.R.E.A.M. team
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
nie nawidze speeda już chyba pseudoefedryna lepsza niewiem co wy w tym gównie widzicie lepiej sobie kode zaladowac albo chociaz xtc
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
  • 21 / / 0
zdałem mature na fecie.czyli na poczatku git.euforia i takie tam.potem to juz dno dna.psychozy doły kotliny depresje ble.lądowanie w szpitalu bo panika z pulsem i wysokim cisnieniem no i finito.otwarła sie furtka na benzo bo uspokoiły psychoze ha.
Uwaga! Użytkownik robinchuj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Ja sobie furam sporadycznie już od jakiegoś czasu a zjazd leczę morfiną i jest gites, ścierwo nie jest takie złe jak ludzie je tutaj przedstawiają no co innego jak ktoś fura w ciągach to wtedy napewno nie będzie wesoło ale tak ogólnie to dobra używka raz na jakiś czas.
Dobra fetka iv z morfiną jest dla mnie lepsza od metkatu.
W ogóle wszystkie stymulanty w ciągach to porażka, ja dostałem w dupe od metkatu który teraz nawet jakbym chciał zajebać to tylko na wejściu jest przyjemnie a potem psychozy... i mam nauczke za to jaki byłem naiwny <_<
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
Oczywiście, że warto.
Dobre samopoczucie, nauczone, posprzątane..
Poznajesz smak IV, stwierdzasz, że ludzie nie są Ci już niepotrzebni.

Tylko potem coś pęka.
Towar już nie taki, siana brakuje, a przyjemność staje się rutyną.
Czas na przerwe, bejbe.
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.