Aha, jeszcze jedno, wielu pisało, że podanie donosowe to strata benzo. Ja jednak zaryzykowałem i za kazdym razem podałem donosowo i naprawdę zadziałało, bez efektu placebo, szczgólnie, że starałem się, żeby nie spłynęło do gardła.
Substancja ta nie powoduje tej specyficznej radości, połączonej z wyjebaniem na wszystko, jak np. po alpra.
10mg estazolamu zadziałało na mnie owszem dobrze nasennie (wczoraj o 24 zarzucone, podejrzewam że jakieś pół godziny później już spałem), ale cały następny dzień (do teraz) jestem otępiony, mam średnio-lekkie zaburzenia równowagi, a w czasie wykonywania jakiejkolwiek czynności wymagającej zaangażowania psychicznego lub fizycznego marze tylko o tym aby znowu ujebać się w wygodnej pozycji.
To tyle. Może do wzmocnienia kody była by dobra.
edit: Aha, jeszcze mam takie coś co również występowało u mnie chwile po wciągnięciu zolpidemu mianowicie przy patrzeniu na boki lekkie rozdwojenie obrazu (ale nie jakiś hardkorowy zez).
awzan1@hush.com
Mimo wszystko potwierdzam to, co pisała leiche - superrekreacyjne benzo. Smakuje z klonem i symboliczną dawką alkoholu, potrafi odciągnąć myśli od opio. I wystarczają mi bardzo małe dawki (ale to akurat u mnie benzodiazepinowa reguła). Nie polecam z kodeiną.
A to ty Kava :cheesy: , wszystko jasne.
obudzilem sie po jakis 12godzinach dalej lekko zamulony i z typowym benzowyjebanizmem (opalanie lufki za plecami matki, ktora palenia nie toleruje itd).
troche dlugo to dziala, ale z braku laku moze byc, chociaz preferuje raczej lorazepam.
edit
tak właśnie policzyłem,. że od piątku wieczora zjadłem tego 36mg.
Benzodiazepiny junior.
Lorazepam dobry, ale lormetazepam wydaje mi się, że lepszy.
xzx
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.