Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
to dajnie was w chuja leca , widocznie sie dajecie w warszawie nigdy sie nie spotkalem z takim gownem.
albo wasi nie sa na tyle bystrzy zeby taki wałek robic.
napewno teraz warszafka rozkminia co to za piaseczek i jak rozkmini co to jest to tez bedzie stosowac. Pozatym nie powiem zielsko posypane tym pylkiem wyglada w huj zajebiscie poteznie...
hahahaha

A jak jestescie takie bystrzachy to powiedz mi co to jest ten piaseczek :)

pozdrawiam
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
nie wiem co to za piaseczek, nie ejstem bystrzacha, nie intererere mnie to.. piaseczek to ja mam w piaskownicy przed blokiem :cool:
nasi nie sa na tyle bystrzy zeby walek robic... no comment hahaha.. dzieki za pomysl ziom musimy to opatentowac

tak tak warszafka jest taka głupia, rozpusczona i w ogole wyjebac warszafke z polski.. bo teraz modnie jest jezdzic po warszafce.. skoncz leo
myslisz ze wszyscy chca wszystkich robic w chuja..?

zrestza nie ma sie cos spinac... wytlumacz mi ocebe z tym pyłkiem
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 108 / 1 / 0
tu nie chodzi ze ktos kogos przycina w huja bo to normalka, wszedzie w polsce przewija sie ruzne ziulko i napewno kiedys natrafisz na kogos kto dla ladniejszego efektu wygladu wora dozuci troche "piasku" bo niewierze ze rodzaj zielonego jest w co innym miescie taki sam, towary sie zmieniaja, widocznie warszawa niezostala jeszcze obsypana "piaskiem" a deszczem ;-) pozdro
o o
 |
\__/
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Luke »
widze temat zostal troche zmieniony...
hmm.. wałki... wiadomo, dilce maja to do siebie ze chca zarobic, wiec chwytaja sie roznych sposobow.
Ja napisze o jednym, z ktorym sie spotkalem...
Mianowice.. podbial :) <-- jakby co temat moge rowzniac ;)
Czy Wy rowniez spotkaliscie sie z takowa domieszka do palonka ?:>
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="Luke"]
Mianowice.. podbial ]

Nie i nie rozumiem, że niby jak? Przecież to za chuja do trawy podobe nie jest.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: a(L)ek »
piasek ,szklo?!?!?! hahaha no to mnie rozjebalo :D nie ma co w takie rzeczy to musza bawic sie chyba tylko na zaplutych wsiach gdzie szwenda sie 1 dil w promieniu 20 km moglby dodac nawet gowno do tego a i tak by przychodzili do niego bo jest jedyny a to gowno niezle kopie :D ja tez jestem z (jak to ludze z kompleksem stolicy nazywaja ) "warszafffki" i tu sie w takie rzeczy nie bawia bo to chujem smierdzi i sie nie oplaca siedzi tu diler na dilerze jeden da chujowo idziesz do 2 2 da chujowo idziesz do 3 nie ma to jak uroki metropolii :D
pozdro z zielonej sto(L)icy jarajcie te swoje piaskowce i pokruszone szklanki hehe
Nique la Police !!!
  • 108 / 1 / 0
heh lolku jezeli mowimy juz o dilerach to posluchaj... towar zaluzmy z holadni trafia do glownego dostawcy na polske i to on robi juz zielone czyli chemizuje doklada na wadze a puzniej pakuje to w dilpaki i towar taki trafia po 20-30 sztuk dla danego dilera z danego miasta i on tez doklada "cos" od siebie i ci to sprzedaje wiec jest duzo takich glownych dostawcow za czym idze duzy wybor zielska i niegadajcie ze ktos jest walkowany bo to nie od niego zalezy czy ktos jest glupi i doklada cos do towaru ;-) taki jakby system... peace ;-)
o o
 |
\__/
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: iksiiks »
towar to nie za czesto trafia z holandii.. raczej jest gdzies w piwnicy hodowany w jakiejs podlubelskiej wsi...bo to co u nas jest ( co z tym niby piaskiem, tez to palilem )to na pewno nie jest holandia, moze z holandii ale jakis z odrzutu :) i mysle ze to wlasnie tam jest z nim cos kombinowane a pozniej trafia na inne wojewodztwa, nie ze "glowny diler Polski" :)
Uwaga! Użytkownik iksiiks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
hahah towar trafia z holandii...
wiesz ile ejst plantacji!!!!!! to nie kokaina tyko pospolite jaranie, ktore wszedzie jest pelno!
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: a(L)ek »
tak jak kolega wyzej napisal po chuj na przypal cos przemycac co mozna miec takie same tutaj wiec kolejny mit do obalenia zaden towar nie trafia z holandii chyba ze ktos dla siebie bierze "glownego dostawvy na Polske" ?!?! haha to jest jakis CAPO czy jak ?? :D sorry tu jest Polska nie jakas Kolumbia i nie mamy tutaj ziolowego Escobara :D a o tym chemizowaniu to juz nie bede mowil bo temat zostal rozwiany.
edit:
aha i mi takich rzeczy nie sprzedaja ci od ktorych biore to ludze ktorych znam lepiej lub gorzej i nie rzadko dostaje sie bonusy (ale nie w postaci piasku czy szkla :D) a od reszty siegam jak akurat ww. nie maja tematu i nie narzekam na jakas straszna "chemie" itp.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2006 przez a(L)ek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nique la Police !!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.