Działanie rekreacyjne 40mg zerowe, nie poczułem kompletnie nic a czekałem cierpliwie aż substancja osiągnie max stężenie w surowicy. Zostały mi 3 tabletki tego Signopam'u i nie wiem co z nimi zrobię. Gdybym był niehumanitarny i nie kochał swojego psa, to pewnie jemu bym podał, może chociaż u niego nastąpiłaby jakaś poprawa nastroju.
Jak ktoś ma pomysł z czym te 3 tabletki zmiksować żeby je zużyć, to jestem otwarty na propozycje. Generalnie odradzam. Już klorazepat, który uważam za słabiznę to przy tym wypada jak kosa.
Podsumowując - jak komuś przypadkiem wpadnie w ręce jak mnie, to nie zaszkodzi spróbować (co człowiek to inny organizm i inna reakcja), jednak moja ocena potencjału rekreacyjnego/wyluzowania/lekkiej euforii itp. temazepamu jest zerowa. PS z ciekawostek ziomek, który mi to dał przy okazji innych zakupów twierdził, że wchodzi i działa podobnie do OXY
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Pamiętam pierwszą pakę (7 lat temu?) i 50, a później dorzucone 100mg przywróciło mi wiarę w to, że BZD jeszczw na mnie działają.
Jestwm fanem Bromazepamu (Sedam 6mg) i dla mnie ta substancja jest moim Drug.of Choice.
W indywidualnej hierarchii "toksycznej miłości" do BZD Temazepam jest numerem 2, zaraz po Bromazepamie.
Minusem jest krótki czas działania, ale do miksu z Kodeiną nadaje się idealnie. Obie benzodiazepiny wzmacniają u mnie euforię kodeinową, bez efektu sedatywnego.
(a na końcu listy jest i zawsze będzie Klon i Alpra, bo - paradoksalnie obie te kurwy na mnie nie działają).
Jeśli więc Signopam - to przy tolerce = kosmos² 200mg robi przecudownie.
Bez tolerki - 100mg też zrobi robotę. Ale nie na noc, nie na spanie! Zjedz, wyjdź z chaty, najlepiej do ludzi - morda się nie zamyka.
Polecam
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.