nie zauwazylem, a jadlem tego sporo
Pierwsze podejście: 250 mg - nie wiem, czy tolerancja wyrobiona wcześniej na Sedamie odegrała tu jakąś większą rolę, ale nie poklepało, tak jak oczekiwałem. Generalnie wcale nie czułem tego rozluźnienia, w dodatku górę wzięła raczej senność. Dorzuciłem sobie do tego 300 mg kodeiny wyciśnięte z trzech blistrów Neoazariny i też lipa.
Nie wiem, czy to autosugestia, czy nie, ale na języku przez cały czas działania tego leku utrzymywał (i utrzymuje, bo właśnie wpierdoliłem kolejne 5 tabletek) się gorzki smak. Niektórzy ludzie takie nwgatywne skutki uboczne mieli po zażyciu np. leków steroidowych albo metotreksatu. Straszne uczucie i psuje całą zabawę, niestety...
Cóż, paczkę pewnie jutro skończę przy akompaniamencie PST i antidolowego roztworu. Póki co jestem gorzko (dosłownie) rozczarowany.
po stymulantach gorzki skam, suchy jezyk jest po opio wsuemie tez.
jebnij 400mg tetry i powinno cie rozluznic
A jutro robię kombinację z opiatami. Generalnie jak zmieszałem z kodą, to miałem problemy z oddechem (przy żadnej innej benzo z opio tak nie miałem, a 300 mg to mało, waliłem przecież 450 + 500 g Fresco, do tego mnóstwo rolek albo bromazepamu i nie było kłopotu z oddechem. A tutaj bałem się spać, żeby się nie udusić.
Jutro konkretny test. Myślę, że 400 mg mi jeszcze zostało, więc jutro:
400 mg Tetraratio, podzielone w dwóch dawkach, czyli 250 mg 20 minut przed antidolem, po antku wrzucam 150 tetry i popijam sobie PST do oporu. Potem lecę na gibona, zobaczymy, czy będzie tak, jak sobie wyobrażam.
Jutro zdam relację ;)
P.S - no i kurwa tak mi gorzko, że już półtora litra muszynianki wypiłem i nic. Wkurwia mnie to.
Weź po prostu 3 tabletki, wtedy sobie polepszysz.
W takim razie ciesz się oszczędnością ;)
Ja już się w Tetrazepam bawił nie będę, drogi, moim zdaniem nie nadaje się nawet jako dodatek do opiatów, a gdyby mnie korzonki bolały, to lepiej rozluźniłoby mnie piwo, niestety. Ale być może to wina mojej tolerancji...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.