Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 768 / 105 / 0
Ja już mam na wszystko wywalone. Czuje ze nic mnie w zyciu nie czeka. Bede gnil w tej emocjonalnej pustce a final nie skoncze na cmentarzu. No nic mnie nie cieszy... Wczoraj zaprosilem znajomego " z pod sklepu " do domu. Umylem, dalem nowe ciuchy swoje w ktorych juz nie chodze wypilem troche bro, zapalilem blanta by na koniec wyjebac go z domu chodz powiedzialem ze bedzie mogl sie przespac, ale odkleilo mi sie ze nie bede z facetem spal w jednym pokoju bo nie zasne chodz oczywiscie mial swoje lozko. Dzisiaj mi jest glupio ze tak zrobilem ale po pierwsze to moja wina ze wogole poszedlem Tam. Jeszcze byl z jakas menelica ktora tez miala z nim isc do mnie ale po drodze spotkala jakis facetow ktorzy pili wodke na lawce, zatrzymala sie z nimi, potem cos mi grozila, napuscila na mnie tych dwuch facetow ale tylko jak wstalem z lawki I powiedzialem ze bede sie z nimi napierdalal to szybko odpuscili I mnie przepraszali. Chora akcja.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 164 / 14 / 0
Tak czy inaczej trzeba z tym walczyć bo takie wyjebanie na wszystko bywa w chuj niebezpieczne.
  • 3245 / 617 / 0
Chodzi chyba o to że przez bierność i nie ingerowanie w zmiany traci się czujność i przygotowanie na problemy dynamiczne, wychodzi się z formy działania w normalnym rytmie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 783 / 445 / 0
Przyjmowałeś jeszcze jakieś leki w przeszłości oprócz pregabaliny? SSRI, snri, neuroleptyki?
  • 164 / 14 / 0
Praktycznie wszystko oprócz właśnie neuroleptykow bo ich sie balem
  • 783 / 445 / 0
To mogą być objawy wywołane przez leki SSRI. Masz libido, orgazm?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.