Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.
Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
18 lutego 2024Atropolamine pisze: Po co jesus.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wiadro wymieszane tyxem i trawą w normalnych proporcjach to już zupełnie zwyczajna sprawa.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
- Jaki rodzaj tytoniu nadaje sie najlepiej?
- Czy można użyć tyxu z niedopałków?
- Czy używając zapałek mocniej posmyra w płuckach?
Zresztą nieistotne - byłem przed klatką na łowach i zaraz sam przetestuje, niestety nie mam żadnej plastikowej butelki ale ta z hasioka po rozpuchu raczej też sie nada
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
19 lutego 2024weedotixx pisze:Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.18 lutego 2024Atropolamine pisze: Po co jesus.
19 lutego 2024london5 pisze: Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.
Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
a co do tematu to jest to pomysł totalnie bez sensu
Na temat wszystkiego co działo się wtedy w głowie popełniłem trip raport. Jest na neuro:
https://neurogroove.info/trip/loty-zbyt-wysokie
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.