Czy da radę z tego szybko zejść podając klona zamiast 2mg alpry 2x1mg dzieennie schematem:
pierwszy dzień raz klon 2mg rano
drugi dzień 1mg klona rano
trzeci dzień 0,5 klona rano
czwarty dzień 0,5 klona rano + 0,25 klona na noc
potem jakaś pręga 75mg co dwa dni raz dziennie koło południa dla stablilizacji co drugi dzień?
Czytałam dużo postów, że ludzie niebiorący dużo klona jak już biorą to takim podobnym schematem szybko schodzą.
@AriaStark schodzac z benzo innym benzo podaje się słabsze i dłużej działające benzo a nie jedno z mocniejszych. Nie jestem lekarzem wiec jak macie możliwość to raczej pójdźcie do lekarza ale ja osobiście bym zmienił alpre na słabsze i dłużej działające benzo jak np diazepam, później powoli na pregabaline i z pregabaliny na ssri żeby zminimalizować zwałe po rzuceniu benzo i pregi i na koniec ssri zamienić na dużo ruchu, kreatyny i witamin. Sam tak zrobiłem i było dobrze przez rok, teraz jednak z przyczyn osobistych wróciłem do leczenia psychiatrycznego ale według zaleceń lekarza.
29 grudnia 2023AriaStark pisze: Pytam teoretycznie, bo mam osobę wjebaną w alprę. 2MG dziennie. Brała około roku.
Czy da radę z tego szybko zejść podając klona zamiast 2mg alpry 2x1mg dzieennie schematem:
pierwszy dzień raz klon 2mg rano
drugi dzień 1mg klona rano
trzeci dzień 0,5 klona rano
czwarty dzień 0,5 klona rano + 0,25 klona na noc
potem jakaś pręga 75mg co dwa dni raz dziennie koło południa dla stablilizacji co drugi dzień?
Czytałam dużo postów, że ludzie niebiorący dużo klona jak już biorą to takim podobnym schematem szybko schodzą.
1 tydzien 2mg rano
drugi tydzien 1mg
i tak dalej.... Bo rok to jeszcze nie jest tak duzo ale juz wystarczająco. Chyba że chcesz se zgotować zimnego indyka to powodzenia
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.