Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
anem pisze:
Jak opisz jak wyglądała próba zrobienia zawora ze strzykawki i dlaczego była zzbyt słaba konstrukcja. Sam sie zastanawiam nad zrobieniem takiego gadżetu i mam nawet pewien pomysł ale trza by było jakoś szczelnie doprowadzić gaz do wężyka. Jeden z patentów o jakim pomyślałem to wbicie w nabój grubej igły do zastrzyków. może gaz by sobie powoli ulatywał przez kanalik w igle. Później to już żaden problem zebrać go i się inchalować.
Widział ktoś może jak dokładnie działa syfon? Przeciez musi sie dać skonstruować coś podobnego...
Wyglądało to mniej więcej tak ( malarzem nie jestem :) ). A konstrukcja była za słaba bo pineską nie dało się przebić naboju i ciężko było trafić na środek, a jak się mocno cisnęło to wyginał się tłoczek. Potem już nie próbowałem tego przerabiać ale jak się komuś uda to prosze o info.
[ external image ]
dr_green pisze: Wyglądało to mniej więcej tak ( malarzem nie jestem :) ). A konstrukcja była za słaba bo pineską nie dało się przebić naboju i ciężko było trafić na środek, a jak się mocno cisnęło to wyginał się tłoczek. Potem już nie próbowałem tego przerabiać ale jak się komuś uda to prosze o info.
[ external image ]
"trwało nie dłużej niż pół minuty ale śmiechawa była taka, że zwijałem się na podłodze" bo N2O nie wdycha się samego ośle tylko w stosunku 1:1 z powietrzem jak weżmiesz sam N2O do masz niedotlenienie mózgu i stąd ta śmiechawka to tak jak bys robił hiperwentylacje a ona nie kosztuje cie wiecej niz kilka tyś neuronów ale jest spoko porawia kązdą banie:D i pamię tajcie mieszajcie N2O z tlenem w stosunku ok 1:1
Jeżeli otrzymujemy N2O z saletry i mocznika i jezeli otrzymany gaz przefiltrójemy przez wode to luz NO2 rozłoży się i zostanie wodor tlen i podtlenk azotu N2O]
jak to rozlozy sie? na co sie rozlozy ? jaki wodor ? o czym ty mowisz ?
https://hyperreal.info/drugs/go.to/art/2320 tu jest ta metoda
2NO2 + H2O => N2O +H2 +2O2
więcej link: http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1337
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.