Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 144 / 6 / 0
naboje z n2o ktore ja mialem byly szersze i dłuższe ... i nawet do syfonu nie dało ich sie podłączyć...
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: anem »
Widziałem dziś w rowerowym te pompki... NIestety naboje do nich są prawie dwa razy dłuższe niż te do śmietany które kupiłem ciekawe czy dało by sie je jakoś przerobić. Wydaje mi sie ze na filmie "Kids" napelniali balony czyms takim. Mam teraz ogolny apel do wszystkich ktorzy tu zaglądają. Jeśli komuś udało się pomyślnie skozystac z nabojow n2o to niech opisze jak tego dokonał bo niektórzy opisują nawet nieudane próby z syfonem. Pozdrawiam!
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Jak pisałem wcześniej, da się użyć zwykłego syfonu, sam robiłem to wielokrotnie. Fakt, że naboje z n2o mają ciut mniejszą średnice, ale da się to rozwiązać zwykła taśmą izolacyjną. Wysztarczy mocno i parokrotnie okręcić głowke naboju. Praktycznie zero strat, jeśli się to dobrze zrobi. Z naboju wychodził średniej wielkości balonik
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dr_green »
anem pisze:

Jak opisz jak wyglądała próba zrobienia zawora ze strzykawki i dlaczego była zzbyt słaba konstrukcja. Sam sie zastanawiam nad zrobieniem takiego gadżetu i mam nawet pewien pomysł ale trza by było jakoś szczelnie doprowadzić gaz do wężyka. Jeden z patentów o jakim pomyślałem to wbicie w nabój grubej igły do zastrzyków. może gaz by sobie powoli ulatywał przez kanalik w igle. Później to już żaden problem zebrać go i się inchalować.

Widział ktoś może jak dokładnie działa syfon? Przeciez musi sie dać skonstruować coś podobnego...

Wyglądało to mniej więcej tak ( malarzem nie jestem :) ). A konstrukcja była za słaba bo pineską nie dało się przebić naboju i ciężko było trafić na środek, a jak się mocno cisnęło to wyginał się tłoczek. Potem już nie próbowałem tego przerabiać ale jak się komuś uda to prosze o info.
[ external image ]
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kid »
Ja jedyne co probowalem to N2O z bitej smietany i po 3 buchach jedynie mi sie w glowie zakreciloze musialem usiasc. Sprobujcie najpierw ze smietana zeby zobaczyc czy w ogole warto ;]
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
dr_green pisze:
Wyglądało to mniej więcej tak ( malarzem nie jestem :) ). A konstrukcja była za słaba bo pineską nie dało się przebić naboju i ciężko było trafić na środek, a jak się mocno cisnęło to wyginał się tłoczek. Potem już nie próbowałem tego przerabiać ale jak się komuś uda to prosze o info.
[ external image ]
IMO ciśnienie gazu prędzej wywaliło by tłok od strzykawki w górę; nawet gdybyś mocno trzymał. Otwór w strzykawce jest za mały, a gazu zbyt dużo.
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ziolek »
ja próbowałem N2O ze śmietany, nie pamiętam dokładnie ale chyba mroziliśmy przez ok 1,5h 3 litrowe śmietany/1 użytkownika, wiem że nie zamroziły się do końca, w czasie mrożenia uraczyliśmy się piwkiem (po jednym dębowym) wracając do tematu "jazda" po N2O była bardzo przyjemna ale równie krótka wszystko trwało nie dłużej niż pół minuty ale śmiechawa była taka, że zwijałem się na podłodze, przydałoby się jakoś skombinować butlę z N2O, może wtedy efekty byłyby ciekawsze... bo jak dla mnie stosunek kosztów do jakości doznań (z wykorzystaniem bitej śmietany) jest nieopłacalny...
Uwaga! Użytkownik ziolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
Jeżeli otrzymujemy N2O z saletry i mocznika i jezeli otrzymany gaz przefiltrójemy przez wode to luz NO2 rozłoży się i zostanie wodor tlen i podtlenk azotu N2O:D

"trwało nie dłużej niż pół minuty ale śmiechawa była taka, że zwijałem się na podłodze" bo N2O nie wdycha się samego ośle tylko w stosunku 1:1 z powietrzem jak weżmiesz sam N2O do masz niedotlenienie mózgu i stąd ta śmiechawka to tak jak bys robił hiperwentylacje a ona nie kosztuje cie wiecej niz kilka tyś neuronów ale jest spoko porawia kązdą banie:D i pamię tajcie mieszajcie N2O z tlenem w stosunku ok 1:1
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2006 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 91 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pandzban »
[quote="Gizmo"]
Jeżeli otrzymujemy N2O z saletry i mocznika i jezeli otrzymany gaz przefiltrójemy przez wode to luz NO2 rozłoży się i zostanie wodor tlen i podtlenk azotu N2O]

jak to rozlozy sie? na co sie rozlozy ? jaki wodor ? o czym ty mowisz ?

https://hyperreal.info/drugs/go.to/art/2320 tu jest ta metoda
Uwaga! Użytkownik pandzban nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
Ok ten sposób jest ok ale jest tez inna metda otrzymywania N2O z saletry i wtedy nie powstaje nam samo N2O ale także inne związki typu N2 albo silnie trujący NO2 jeżeli natomiast przefiltrujemy cały tan otzrzymany gaz przez wode to trujący NO2 rozłoży się na nieszkodliwe substancje opis reakcji:
2NO2 + H2O => N2O +H2 +2O2
więcej link: http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1337
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.