Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: junqer »
A tak zapytam z czystej ciekawosci, jest ktos na forum kto sie bawil heroina? Jak wyglada sprawa ze sprzetem, jak z przygotowaniem hery? Jakie jest odczucie 1 sekunde przed wbiciem igly, a jakie po wbiciu i wpuszczeniu kompotu? Pytam sie nie dlatego, ze chce sobie wpuscic heroine do organizmu, ale tez nie moge zaprzeczyc, ze kiedys tego nie zrobie z czystej ciekawosci.
Uwaga! Użytkownik junqer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wojsk »
Ze swojego doświadczenia powiem ci że za pierwszym razem jest strach, ale jak już dłużej ćpasz to jest piękne uczucie, wręcz zajebiste jak rozchodzi się po organiźmie.
Ale odradzam ci tego pierwszego razu, bo jak się w to wpakujesz to jest gnój na całej linii.
Zniszczysz sobie życie człowieku!
Ja siedziałem w kompocie ok. 10 lat i jedyne co mi się udało to nie złapać HIV-a. To cód.
Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik wojsk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
ja bym hery nie spróbował, przynajmniej nie zamierzam...
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
dokladnie, uczucie przed strzalem jest zajebiste, tuz po strzale jeszcze lepsze, caly rozluzniony i zrelaksowany, przede wszystkim fizycznie, kilka lat na to zmarnowalem ale nie zaluje. bralem i kompot i brauna i biala, ale odradzam brania tego, jak wczesniej wspomniano to mozna sie wpierdolic w syf
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orac »
mam ciśnienie żeby opisywać swoje chore jazdy związane z zażywaniem dożylnym ale powstrzymuję się / opór słabnie ;-) / to jakieś zboczenie czy Wy może przeszliście ten etap? Zastrzyk to bardzo intymne przeżycie, a jednocześnie ciągle mam ochotę krzyczeć ALE WEJŚCIE

/wybaczcie płyciznę moich postów ale od 48h żongluję herą i speedem/

zaczynam się martwić dołem psychicznym który czeka na mnie nieubłagalnie :/

istnieje bardzo dobra zasada, jeśli ćpasz nie mniej wyrzutów bo potrafią zmarnować nie jeden taniec
Uwaga! Użytkownik orac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dj09dj »
Ja mam w planach sprobowac na urodziny taki prezencik :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik dj09dj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Pomysł iście kretyński. :nuts:
Jak szukasz ostrej zabawy to lepiej kup połówkę koko i idź do agentury. :rolleyes:
Wezmę se herę na urodziny, tak jednorazowo, na prezent... This is so fuckin' bullshit...
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
lucyper2 pisze:
Pomysł iście kretyński. ]
Wiem ze kretynski jednak nie mam nic do stracenia :P
lucyper2 pisze:
Jak szukasz ostrej zabawy to lepiej kup połówkę koko i idź do agentury. ]
Szukam raczej czegos co mi pomoze choc na chwile pomoze zapomniec o tym bagnie, z ta polowka nie skumalem
lucyper2 pisze:
Wezmę se herę na urodziny, tak jednorazowo, na prezent... This is so fuckin' bullshit...
Taki mam plan wiem ze z planami roznie bywa i zdaje sobie sprawe z mozliwych konsekwencji :P do urodzin mam jeszcze pare miesiecy pocztam troche i przemyle
Uwaga! Użytkownik dj09dj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale ja tylko skomentowałem niezbyt rozsądny post dj09dj. Post swoją drogą wskazujący na jego młody wiek.
Idiotyczne mi sie wydaje najezdzanie jednego narkusa na drugiego bo on chce wziac hera a ja juz bralem i wiem ze sie nie oplaca, ale z niego idoita. Tak to wyglada...

Jest duża różnica między stwierdzeniem, że czyjś post jest głupi, a stwierdzeniem, że ktoś jest głupi.
W uświadamianiu ludzim konsekwencji decyzji, które zamierzają podjąć nie ma nic idiotycznego.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2006 przez lucyper2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
nie bede nic pisac bo mi sie nie chce :P
durna konwersacja, ide cos zjesc ;p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.