Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: psychedrine »
Wystarczy tylko najzwyczajniej odparowac ten efrinol?Poza tym komus z was udalo sie kupic to bez recepty?
Zawsze mam jedno w glowie jak ide do apteki po "takie" leki.Ze farmaceuta odrazu mysli "nastepny cpun" hehe i mnie trema lapie.
  • 225 / 8 / 0
Wystarczy tylko najzwyczajniej odparowac ten efrinol?Poza tym komus z was udalo sie kupic to bez recepty?
Ja i pewnie nie tylko ja..
Najlepiej być stałym klientem jednej apteki, brać rachunki na wszystko i wtedy Cie zapamietają.
Ja w tym momencie mogę mieć dostęp do wszystkich leków..

Skuteczność w 100%..
Choćby taki głupi postinor- to tak dla off'a.

Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 5 / 0
tussipect to gówno - teraz sam to mogę powiedzieć. wczoraj próbowałem i było beznadziejnie, w ogóle nie przypominało mi to opisów z neurogroove.
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
tussipect to gówno - teraz sam to mogę powiedzieć. wczoraj próbowałem i było beznadziejnie, w ogóle nie przypominało mi to opisów z neurogroove.
To twój organizm i to co na jednego będzie wpływać tak jak jest napisane, np. na neurogroov'e nie oznacza wcale, że wpłynie tak na drugiego. Sam z resztą wiesz..

Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
Z tym to jest naprawde roznie i sam juz nie wiem od czego to zalezy.Czasem zjem 12 tabletek i jest srednio.Czasami 7 i czuje to co lubie :d
  • 126 / 8 / 0
Ej niby wiem ale potwierdzcie cos:P Jak mocno uzaleznia ta efedryna?Ostatnio co drugi-trzeci dzien zjadam sobie jedno opakowanko minimum tusiego plus jakas kawa i sie ciesze jak mnie ciary robią :D Lubie to napierdalac coraz bardziej wlasciwie.Ale to chyba nie ryje jak feta? :>
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Przypuszczam że negatywny wpływ na serce jest większy niż w przypadku amfetaminy. Nie czujesz że rośnie Ci tolerancja? Przy efedrynie zjawisko to występuje w bardzo silnym stopniu praktycznie z dnia na dzień.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
Szczerze to ciezko okreslic.Bo jak pisalem wyzej jest dzien ze zjem 7 i jest ok a czasami 12 i prawie nic nie czuje.Jezeli tolerancja wzrosla to nie az tak zbyt wiele(no pomijam to ze teraz jem czasami 20 tabsow bo jest lepiej niz przy 12 :D ).Poza tym staram sie tego nie jesc az tak często.No ale coz, nie ukrywam ze co jakis czas mysle tylko o tym zeby przyjebac i cos sobie czytac (nie wiem jakos lubie na tym sie uczyc, czytac itede).Wysilku zadnego na tym nie wykonuje bo to jest dopiero debilizm (kiedys wzialem na zawody to, nie chce mi sie pisac, w kazdym razie przestrzegam).
Co do serca, no nie wiem napewno szkodzi ale wczoraj np normalnie mi sie biegało/grało w pilke przez ok poltorej godzinki.
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
A ja mam tussipect w syropku i na butelce pisze Ephedrine HCL tzn ze w syropku jest inna efedryna niz w tabletkach?
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 1680 / 266 / 0
Nie inna, poprostu chlorowodorek efedryny ze względu na większą trwałość, o ile się nie mylę.
Największy przegryw na forum
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.