@Crisss miałem kiedyś White Widow x (??) coś i był to indoor po curingu, zapach jaki posiadał był wyjebany w kosmos. Nie wydaje mi się żeby to był automat. Super Skunk Auto też pachniał mocno.
@fishyfish Amnezji smak to dobry trop
@Crisss raczej nie zdecydowałbym się na coś z tej listy :)
Ja od siebie mogę tylko dodać, że NL auto, którego miałem 2 lata temu był faktycznie mało zapachowy, choć nie kompletnie bez. Swoją drogą nie wiem czemu topy bardzo szybko zrobiły się takie jakby całe ciemno pomarańczowe. Pomimo ponad 2 lat nadal klepie elegancko i jest idealnie wilgotny. Stara, ale jara odmiana.
Pytałem raczej z ciekawości.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.