Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 508 / 195 / 1
Noopept może jebać pamięć krótkotrwałą co jest dość uciążliwe.
Mi na BF spoko pomogła CDP-cholina z kofeiną.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 76 / 8 / 0
28 lipca 2023sclero2014 pisze:
28 lipca 2023forum pisze:
@sclero2014
Kwestia producenta, partii produktu czy obydwu?
Jakich dawek probowales?
Jeśli o Modafinil chodzi to standard 1tab 200mg . Nawet dziś wrzuciłem 1 tab 200mg i nic nie poczułem totalnie . Za kilka dni wrzuce 1tab z " innego sortu " i zobaczę czy coś poczuje
Sporo osob twierdzi, ze w przypadku moda "less is more" i dawki 50 / 100 mg sa lepsze niz 200 i 200+ mg.
Ale oczywiscie roznie bywa z producentami i poszczegolnymi partiami...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.