Dobrze, że się wyjebałem na podłogę bo ustawiłem głowę w taki sposób że się nie zadławiłem. Z opowieści znam akcję z ustawianiem typa w pozycji "bocznej ustalonej", grupa moich znajomych jarała dopy i wszystkich odcięło totalnie, jeden chłop odleciał z głową opartą ku górze i zaczął się dławić. Jedynie reakcja najtrzeźwiejszego uratowała mu życie, na grubej piździe ustawił mu głowę tak, że rzygi powoli wypływały na podłogę.
Jak jeszcze piłem, to często jabole marki wiśnia do spania, i często też za dużo. Zawsze myślałem że wytrzymam mdłości i będzie dobrze, ale najczęściej kończyło się haftem za łóżko. Przynajmniej ze sprzątaniem było jako tako, bo przechlanemu jeść się nie chciało.
W ogóle często towarzyszą mi ogromne mdłości, zarówno jak po wódzie tak i po czymkolwiek innym.
Przed jedzeniem, w trakcie i po posiłku, wieczne mdłości i odruchy wymiotne.
Chuj wie co mi jest, ale to chyba sygnał, że pora odstawić alko, bupry nie odstawię, bo nie mogę.
Jestem na 8 mg dziennie od jakiś trzech tygodni, mogłem wziąć mietka, ale odmówiłem, bo trzeci nałóg poza alkoholem i H, nie jest mi potrzebny, a znam siebie i wiem, że nie mogę sobie ufać w kwestii „dobierania” do syropu.
Za szybko poszly piwka .
Jedno wypijam w 20 sekund i luz
Ale za 5 minut nastepnego sie zachcialo
I po wypiciu juz czuje ze bedzie zle .
Typowy metaliczny posmak w ryju
Nadprodukcja sliny
I ten zoladek
Pomaga kucniecie i glebokie wydechy !
Ale sie tym razem nie udalo .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czasami w nocy się budziłem i szybko łeb na bok i rzygi na podłoge.
Jeżeli chodzi o tramadol to już tutaj nad bełtem o wiele trudniej zapanować, po prostu się nieda musisz rzygnąć bo cię wierci w brzuchu,
Ale zlalazłem sposób, jadłem zawsze prometazyne 50-100 mg przed trzuceniem opiatów, do alko nie stosowałem ale podejrzewam że też by pomogła, bo działa przeciw-wymiotnie
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.