Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 8 / 0
Robiłam serie badań poza i w szpitalach. Nie pamietam juz szczerze, czy działał od razu, to było rok temu.
rzeczy dzieją się tylko w twojej głowie
  • 3455 / 565 / 2
22 lutego 2022VERBALHOLOGRAM pisze:
arypiprazol rano przedłuża poranek u mnie..dobrze mi się kojarzy ten lek, biorę razem z depakine....perazyna to badziewie, bo będziesz miał parcie a nie będziesz mógł się odlać, na to samo narzekali inni pacjenci jak byłem w szpitalu. zmień motto bo zaczniesz wierzyć w matrix nieświadomości, tylko w głowie jest choroba psychiczna...rzeczy są realne i musisz zinterpretować je świadomie i objąć władzę nad swoim ciałem i umysłem.
ja do oporu słucham muzyki terapeutycznie i dla przyjemności jednocześnie.
btw. nie fascynuj się definicjami choroby przez cały czas jej trwania...używaj tego tam gdzie to niezbędne.
Powiedz mi na co jest depakina?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5396 / 966 / 0
Na padaczkę, ale stosowana także jako stabilizator nastroju.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 3455 / 565 / 2
Co rozumiesz przez określenie stabilizator nastroju?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5396 / 966 / 0
Żeby nie było wahań nastroju.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.