Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Takie moje rozmyślenia, kiedy przestajesz ćpać dla zabawy a kiedy ćpasz bo musisz jakoś żyć i moment, kiedy ćpanie jest jedyną drogą by uciec od swojego zjeban***o życia. Jak dla mnie nie ma coś takiego jak ćpanie do końca życia...to po prostu już umieranie i to najsmutniejsze bo widzisz, że wszystkie marzenia są zniszczone przez ćpanie i ćpać żeby zagłuszyć sumienie...cokolwiek nie walisz, walisz z tą świadomością jakie życie mogłeś mieć bez ćpania.
Nie ma coś takiego jak ćpanie do końca życia, czy nawet hel z gigantyczną tolerką tak słodko smakuje kiedy robisz to w jakieś melinie ?, choć wcześniej było tak słodko bo miałeś DOM, rodzine itd.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
"Rutyna to rzecz zgubna "
Palenie nie sprawia każdemu przyjemności wyobraź sobie schodzisz na dół do kuchni zapomniałeś po co....pierdolę takie rzeczy
"Rutyna to rzecz zgubna "
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
Ale każdy się spieszy do bogusia albo mu coś pośrednio pstryknie w organizmie i koniec.
Swoją drogą ciekawostka, jak Jackson zaczął walić w żyle jeszcze jak był czarny, ale jego to było stać na niebycie niekumatym i niecpanie syfy
Jak był cały biały to ja się urodziłem dopiero xd
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.