...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 139 / 30 / 0
30 lipca 2021wildwolf pisze:
Jam nie z soli, ani roli, tylko z tego co mnie boli. Zgadzam się z kolegą wyżej. To TY wiesz jak reaguje Twój organizm, a nie doktorek, który widzi Cię pierwszy raz w życiu.
No, ale "trust me, I'm a doctor"...
Nawet to nie doktor, tylko zwykła terapeutka po kursiku z możliwie zerową wiedzą w wielu ważnych kwestiach. Pewnie gada mu kwestie "zajrzyj w swoje wnętrze" i nic poza tym.
W pierwszej kolejności trzeba słuchać swojego organizmu i potrzeb, a nie zdać się na młodą pizdę i ślepo iść za jej "radami".
  • 7 / / 0
To cóż mam zrobić??? We wtorek jestem umówiony z psychiatrą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.