Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ehh… jeżeli ktoś chciałby porozmawiać to proszę zgłosić się pod adresem e-mail podanym wyżej
  • 266 / 30 / 0
05 czerwca 2021igla83 pisze:
18 maja 2021sandrakasandra pisze:
Cześć wszystkim!
Szukam osób do pracy magisterskiej, które mogłyby opowiedzieć mi o swoich zachowaniach seksualnych pod wpływem różnorodnych narkotyków. Będzie to dość intymne i prywatne, ale jeżeli ktoś jednak by się zdecydował to będę bardzo wdzięczna. Wszystko oczywiście pozostanie anonimowe. Zależy mi na jak najgłębszym poznaniu sytuacji, funkcjonowania, życia, charakteru.
Jakie zachowania seksualne pani chce badać ? większość ćpunów uprawia seks jedynie z własną dłonią i to też żadko.
No nie wiem, mi sie wydaje inaczej, ale to można se gdybać bez badan. Poza tym "sex" z własną dlonia, jeśli jest pod wpływem narkotyków pasuje przeciez do tematu.
  • 1223 / 487 / 0
@szynszyla No pasuje, jasne
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.