Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
I jaką decyzję podjęłaś? Jesteś w trakcie odstawiania czy żresz dalej czekając, aż ktoś napisze rozpiskę?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 19 / 1 / 0
Mój plan dziś zaczęłam
2 tyg zejścir z 8 piguł do 4 na dobę (2 rano 2 wieczorem)
Potem (też 2 tyg) 2 tabsy na tobę (1 rano 1 wieczór). Potem zaś próbować np nie jeść trama raz w tyg..po następnym 2 dni bez dzień po dniu potem w następnym tygodniu 3 dni bez itp..ma sens?
  • 1195 / 223 / 32
Szczerze, to nie jestem kompetentną osobą, aby ci udzielić rady, czy tak ma to sens. Może ktoś bardziej oblatany zabierze głos. Ja myślę, że jeśli chcesz rzucić, to ma sens. Powodzenia i dawaj znać, jak Ci idzie.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 261 / 100 / 0
20 marca 2021EnemyOfDolor pisze:
Mój plan dziś zaczęłam
2 tyg zejścir z 8 piguł do 4 na dobę (2 rano 2 wieczorem)
Potem (też 2 tyg) 2 tabsy na tobę (1 rano 1 wieczór). Potem zaś próbować np nie jeść trama raz w tyg..po następnym 2 dni bez dzień po dniu potem w następnym tygodniu 3 dni bez itp..ma sens?
Generalnie ten plan sens. Pytanie czy masz na tyle silną wolę by się tego planu trzymać.
  • 139 / 30 / 0
A ja uważam, że całe to schodzenie z dawki jest chuja warte. I tak wszystko Cię zacznie zaraz napierdzielać i przyjdzie deprecha. Najlepiej wyrzucić resztki zapasów (albo porobić się ten ostatni raz).
Ogarnij sobie coś na sen (bo przez 2 tygodnie nie będziesz mogła normalnie spać), kup też ketanol na bóle kręgosłupa i całej reszty.
No i daj znać później czy się udało.
Ps. Najgorsze to i tak nauczyć się żyć bez tego gówna.
  • 19 / 1 / 0
Nie mogę ketonalu ani innych NSLP bo mam uczulenie (miałam wstrząs anafilaktyczny po ibuprofenie) co do planu idało mi się ładnie zejś i teraz trzymam się planu 3 dni bez. 4 dnia nie mam ochoty brać. To jest dość trudny i ciężki plan ale mogę go polecić bo skręta prawie nie czułam
  • 261 / 100 / 0
@up
Super. Tnij to dalej i spieprzaj z tamtąd... Tylko musisz pamiętać o tym co pisał kolega wcześniej. Jeśli się od tego uzależniłaś, musisz mieć sposób by cieszyć się życiem bez tego...
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.