10 marca 2021unfollowdrugs pisze:
Prawdopodobnie wysyłam ten komunikat wyłącznie po to, by żaden bohater z serduszkiem po poprawnej stronie, nie czuł się zobowiązany do pomocy. Jestem absolutnie świadom tego co robię, a obecnie potrzebuję wyłącznie czegoś, co pozwoli mi uwolnić się z łóżka.
Jednak mają rację byś poszedł do psychiatry po jakieś tabletki, mówisz wprost że masz depresje nie możesz wstać z łóżka i coś da by Cię ruszyło, wydaje mi się najrozsądniejszy wybór.
Ahh jeszcze z fetą czasem bywa tak że robisz coś świadomie a jak zejdzie patrzysz\ na to i "o kurwa ale żem na nieświadomce spierdolił"
No a ogólnie ruszysz sięto i zobaczysz że będzie lepiej, ja to po prostu wiem pozostaje tylko kwestia czasu ile Ci to zajmie. Chcesz już wstać z wyra znaczy to tylko kwestia czasu a chcieć znaczy móc więc dasz radę pozałatwiać swoje bez towaru. Możesz mi wierzyć i rób tak jak tobie lepiej bo akurat to to wiesz Ty.
Pzdr
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.