Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 960 / 17 / 0
Nie mogę się znim dogadać twierdzi żebym przetrzymał ale ja nie mogę funkcjonować normalnie zwiększała mi szybko później szybko zmniejszał
  • 960 / 17 / 0
Jak zminimalizować skutki uboczne jakimt lekami benzo pręga czy coś innego
  • 1599 / 47 / 0
Te objawy, które opisujesz są objawami ubocznymi spamilamu.
  • 960 / 17 / 0
Jak biorę go 6tygodni mogę odstawić nagle biorę dawkę 10mg
  • 1599 / 47 / 0
@up
Zapytaj lekarza.
  • 960 / 17 / 0
Z tym lekarzem zakończyłem współpracę co proponujecie
  • 960 / 17 / 0
A jaka pewność że to spamilan
  • 960 / 17 / 0
Czy mogę odstawić spamilan po 6tygodniach w dawce 10mg
  • 960 / 17 / 0
Mam jeszcze pytanie doszły mi zaburzenia żołądkowe burczenie czy to z powodu zmniejszania dawki sertraliny czy busporin
  • 960 / 17 / 0
Dzisiaj miałem wizytę z nową psychiatra mam z dnia na dzień odstawić sertraline i dała mi fluo spamilan mam brać kilka dni i też odstawić dodała mi permazin i trazodane na noc
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.