Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 960 / 17 / 0
Nie mogę się znim dogadać twierdzi żebym przetrzymał ale ja nie mogę funkcjonować normalnie zwiększała mi szybko później szybko zmniejszał
  • 960 / 17 / 0
Jak zminimalizować skutki uboczne jakimt lekami benzo pręga czy coś innego
  • 1599 / 47 / 0
Te objawy, które opisujesz są objawami ubocznymi spamilamu.
  • 960 / 17 / 0
Jak biorę go 6tygodni mogę odstawić nagle biorę dawkę 10mg
  • 1599 / 47 / 0
@up
Zapytaj lekarza.
  • 960 / 17 / 0
Z tym lekarzem zakończyłem współpracę co proponujecie
  • 960 / 17 / 0
A jaka pewność że to spamilan
  • 960 / 17 / 0
Czy mogę odstawić spamilan po 6tygodniach w dawce 10mg
  • 960 / 17 / 0
Mam jeszcze pytanie doszły mi zaburzenia żołądkowe burczenie czy to z powodu zmniejszania dawki sertraliny czy busporin
  • 960 / 17 / 0
Dzisiaj miałem wizytę z nową psychiatra mam z dnia na dzień odstawić sertraline i dała mi fluo spamilan mam brać kilka dni i też odstawić dodała mi permazin i trazodane na noc
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.