Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 659 / 0
Najlepsze są te momenty powrotu. Jak nie bierzesz 5 dni - 2 tygodnie, Miesiąc - Kilka miesiący ??? ALe potem podejmujesz decyzję że kij wystarczy trzeźwości i wracasz i to przyćpanie w jakims tam dużym stopniu przywraca to co mieliśmy tych pierwszych bombach. Ja przynajmniej przypływ endorfin am wtedy tak duży że łzy szczęscia mi napływają a ja sam dławię się walcząc z pawiem z emocji - tak silne jest to uczucie. Najlepsze chyba jednak jest po Kilku dniach po wtedy dostajesz to jeszcze jako lekarstwo na skręta i nagle ustępuje ta cała chujoza fizycznie , psychicznie i masz ten luz wspaniały. Bo jak dalej to aspekt fizyczny masz ogarnięty daje już wtedy tylko haj. Aha i to musi byc decyzja podjęta i potem zrealizowana bo jak się złamiesz i przycpasz to możesz mieć najgorszą opcję z możliwych czyli upragnioną wspaniałą fazę zbitą bardzo silnym morralnym kacem na sasadzie "KURWA CO JA ZRBOIŁEM ???? NOOOOŁ I TERAZ USIĄSC I PŁAKAĆ ZE SZCZESCI I ROZPACZY- no nie to tak nie działa jak już przyjałes to jebać wszystko , nie zmienisz tego i trza fazę pozytywnie wykorzystywac.
  • 498 / 272 / 0
Z pozytywów wymienię bycie upierdolonym.
Z negatywów — cała reszta.
Lubie też stany względnej trzeźwości po wyjściu z gila i cieszenia się fazą "na czysto", mam wrażenie, że bardziej doceniam wszystko w okół, więcej dostrzegam.
Ale w końcu i tak muszę się nastukać, im podlej, tym lepiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.