ODPOWIEDZ
  • 641 / 98 / 0
Bimber? On potrafi rozwalić wszystko, musi być z super sprawdzonego źródła.
  • 279 / 55 / 0
Jeszcze mógłby to być zespół gilberta- poczytaj sobie, to jest dość częste i nie wymaga leczenia.
Z tym, że wydaje mi sie, że Gilbert nie trwałby tak długo.
  • 16 / 1 / 0
Dzięki za taki odzew. Nie spodziewałem się tego. Jutro zadzwonię po skierowanie i zrobię badania krwii i się tutaj z wami podzielę. Ale tak jak mówię, są dni ze jem mięso pieczone i nic mi nie dolega a są dni jak dzisiaj ze w sumie nie zjadłem nic ciężkiego a czuje dyskomfort w środku no i do tego zmartwił mnie ten stolec rano, ale teraz zrobiłem i był w porządku tylko już nie jasno żółty a pomarańczowo-brązowy. Jest możliwe ze kolor się normuje bo zażywam ten essentiale i wątroba tez powoli się regeneruje? Co do zespołu gilberta to czytałem, o wszystkim już czytałem i mam dosyć. :/ nie wiem czy wspominałem ale doktor tez kazał brać probiotyk pic kefiry itp na odbudowanie flory bakteryjnej co tez robię. Bałem się ze po piciu takiego czegoś będę miał biegunkę albo coś ale mój organizm bardzo dobrze to przyjmuje. Dzięki za odzew. Jutro będę miał skierowanie a wyniki pewnie jakoś w czwartek po południu :)
  • 641 / 98 / 0
Essentiale to nie jest to samo co sylimaryna czy raphacholin. One inaczej działają i się uzupełniają.
  • 16 / 1 / 0
To czy w takim razie polecasz brać Sylimarol 150 i essentiale? Bo przestałem brać Sylimarol na rzecz essentiale
  • 641 / 98 / 0
Tak, one całkiem inaczej działają. Należy brać 3 x dziennie Sylimarol 150 bo dopiero przy dziennej dawce pow 400 jest skuteczny.
  • 16 / 1 / 0
Okej, w takim razie Sylimarol tez będę brać. Wzięty właśnie po kolacji. :) przyszła znajoma z która byłem na biwaku i tak gadamy i myślałem ze wypiłem 2 kieliszki wódki kolorower i 3 bimbru i weszła wtedy emka i mnie zmiotło a dziewczyny mówią ze my wypiliśmy dwie flaszki bimbru i jeszcze jakieś dwie wódki i wino czego ja już nie pamietam. Wiec po prostu chyba się zatrułem alkoholem. Stronie od alkoholu, wódkę może piłem z 5 razy w życiu tak to tylko jakiegoś browara czasami. Tylko czy to normalne ze tak długo już mnie to meczy? Po tym essentiale chyba powinno być lepiej co? Zobaczymy, dziś 3 dzień 3 tabletki poszły.
  • 279 / 55 / 0
Bez badań raczej nikt ci nic więcej nie powie bo to wróżenie z fusów.
  • 1344 / 145 / 8
zółte oczy to brzmi jak wirusowe zapalenie wątroby. weź chłopie przestań się odurzać, popraw dietę, pij dużo wody i śpij więcej i ci minie to wszystko. spuściłeś wpierdol swoim podzespołom po prostu ale spokojnie, one mają zdolności regeneracyjne. po jakimś czasie wszystko minie bo z tego co piszesz o wynikach krwi to lipy nie ma. porób jeszcze jakieś badania jak będzie git to po czasie odpoczynku będzie dobrze.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1997 / 120 / 0
Zażółcone bialka oczu to często niewydolność wątroby. Nie musi wcale oznaczać wzwc. Ale badania i tak warto zrobić. Ja miałem HCV, ale ja się okazało, organizm jakoś dał sobie radę i jak miałem iść na interferon to mnie odesłali z kwitkiem, bo jestem już zdrowy :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.