Przemyślałem wszystkie opcje a czasu miałem naprawdę mało.
Niestetyni nie miałem najmniejszej możliwości ani robić outdoor ani komuś przekazać.
Shit happends.
Mam nadzieję że sytuacja mi się unormuje tak do jesieni, bo chciałbym na święta Bożego Narodzenia położyć sobie pod chujankę kawałek własnego bucha, ale czas pokaże.
Teraz muszę się podszkolić w tych darkmarketach bo jestem conieco zielenina a już mam dość
załatwiania pokątnego jakichś buchów kiedy jak się trafi że wiem co palę to jest sukces.
Warunki pozwalają mi powrócic do zabawy więc działamy.
Zestaw ten sam.
20.05. Plusnęły do wody.
Zdjęcie z dziś ( trochę przebarwione - aparatus mi świruje ) , dziewczyny w środę wyskoczyły z małych doniczek do właściwych, podsypane mikoryzą i solidnie nawodnione.
Dziś podlane ( niewiele by było co nieco wilgotno ) z połową dawki jedzenia.
Zaczęły już tak intensywnie pachnieć że trzeba było zamontować filtr. To i okazja do gruntownego posprzątania / unycia wnętrza boxa.
Dziewczyny przy tej okazji wyszły na spacer z boxa ;)
Dzisiaj tez pierwszy raz dostały jedzenie w pełnym stężeniu.
Pod koniec przyszłego tygodnia powinny zacząć kwitnienie.
Jako że dziś i tak czas na podlewanie , to przy okazji delikatne przepłukanie.
Dodałem też małą podstawkę dla tej najbardziej rachitycznej dziewczyny żeby jej pomóc w walce o światło.
Poza tym zajebiście rosną.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.