Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Fenatyl Vs buprenorfina
Fenatyl
15
65%
buprenorfina
8
35%

Liczba głosów: 23

ODPOWIEDZ
  • 648 / 63 / 0
Stary dziad pisał że był jeden przypadek przedawkowania bupry ale w misie midazolamem
  • 12 / 1 / 0
Po 1.5 rocznej przerwie bralam bupre 2-5mg i raz czy dwa mnie nagrzała ale strasznie nieprzyjemnie. Rzygałam i krecilo mi sie w głowie, dlugo to trwalo ogólnie nie polecam jej rekreacyjnie.
fenta bralam na dziąsło, dzialal tak ok 2h a na drugi dzień (przy braniu po południu/wieczorem) już bylo nieprzyjemnie. Bralam go bo mialam dojscie no i nic innego typu majka, oxy nie dzialalo, a jedynie mialam odcinke po tym i bylo fchuj nieekonomiczne.
Właśnie próbuję zejść z fenta bo tak sie nie da żyć. Ale po kilku latach z opio i 1/3 życia z używkami to nie wiem co za życie mi zostało.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.