Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
No właśnie w tym sęk że nie zmyślił bo raczej nie jest hackerem i nie zhackowal mi messengera a po za tym pewne rozmowy jego z moja matka na temat mojej osoby, sposób zachowania jaki stosuje wobec mnie (pogarda) wskazuje ze jednak wstyd mu przed kumplami z psiarni i rozkurwia go jak mu dzwonią z kolejnymi newsami
  • 12646 / 2449 / 0
27 kwietnia 2020Rosik30 pisze:
Ogólnie nie biorę pod uwagę pójścia na współpracę ale wiem jak to na przesłuchaniach w praktyce wyglada i trzeba jednak coś mówić bo inaczej można dostać po ryju za jawne w chuja lecenie...
Na każde "niewygodne" pytanie odpowiadasz "nie pamiętam / nie kojarzę...". Za to po ryju raczej nie dostaniesz, a jeśli nawet, to odrośnie ; )
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.