Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
No właśnie w tym sęk że nie zmyślił bo raczej nie jest hackerem i nie zhackowal mi messengera a po za tym pewne rozmowy jego z moja matka na temat mojej osoby, sposób zachowania jaki stosuje wobec mnie (pogarda) wskazuje ze jednak wstyd mu przed kumplami z psiarni i rozkurwia go jak mu dzwonią z kolejnymi newsami
  • 12805 / 2489 / 0
27 kwietnia 2020Rosik30 pisze:
Ogólnie nie biorę pod uwagę pójścia na współpracę ale wiem jak to na przesłuchaniach w praktyce wyglada i trzeba jednak coś mówić bo inaczej można dostać po ryju za jawne w chuja lecenie...
Na każde "niewygodne" pytanie odpowiadasz "nie pamiętam / nie kojarzę...". Za to po ryju raczej nie dostaniesz, a jeśli nawet, to odrośnie ; )
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.