25 lipca 2020UltraViolence pisze: Ile tego spaliłeś i jak długo działało?
Poprawiono cytat. -{owerfull}
Jak widać więcej nie zawsze znaczy lepiej #captainobviousmodeon
Ale często jest tak, że jak palimy ze znajomymi to staramy się im dorównać i przepalamy się Dlatego w późniejszej fazie jarania przeniosłem się na palnie solo.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
26 lipca 2020UJebany pisze: @Kobyszcze
Ale często jest tak, że jak palimy ze znajomymi to staramy się im dorównać i przepalamy się Dlatego w późniejszej fazie jarania przeniosłem się na palnie solo.
Jeśli na siłę chcesz udowadniać coś komuś aż do szkodzenia sobie to znaczy że trzeba popracować nad samooceną , nieprawdaż ?
Ktoś kto Cię namawia żebyś sam sobie zaszkodził tylko dlatego żeby jemu było miło z pewnością nie zasługuje na Twój szacunek.
Przypomina mi to trochę nieśmeirtelne "Ze mną się nie napijesz ?" . Mój sposób jako abstynenta jest prosty - jeśli ktoś normalnej ,grzecznej odmowy nie potrafi zrozumieć
tedy i znów mendzi "Ze mną się nie napijesz?" wtedy dobitnie i poważnie mówią, "Tak, z TOBĄ się nie napiję".Jak dotąd zawsze działa.
Nauczcie się mówić "nie". Ta umiejętność bardzo się przydaje w życiu.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.