"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
17 sierpnia 2020Morfeo pisze: Bede probowal dostac z dwa opakowania tussipectu. Raczej nie bede jebal sie z teleporadnia i w sumi to chyba szkoda 60zl za "wizyte"
Afobam 1 mg tabletki
2 op. po 30 tabl.
D.S: Raz dziennie po 1 szt
sześdziesiąt miligramów alprazolamu
odpłatność 100%
Mam takie jakby ksero tej recepty. I konkludując, raz dziennie czyli wychodzi że za 60 dni moge ubiegać się o kolejną recke. U tej pani co mi to dała to na lajcie przejdzie ale ona bierze 100 zł za wizyte a na online są nawet po 40-50 zł i czy taki skan poprzedniej recepty pozwoli na wydanie nowej na ten lek? Jak to działa?
Wiadomo lepiej miec cos takiego niz nic, natomiast nie zwieksza to jakos drastycznie szans.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.