Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
23 grudnia 2019szymon0791 pisze:
też kiedyś zamówiłem z neta czeski Rivotril i też ni chuja nie czułem działania.
Ja mam hiszpański Rivotril i działa jak należy, wiec to nie problem w klonach tylko może za dużo oczekujesz. :cojest:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 766 / 140 / 0
na niektórych benzo nie działa albo działa bardzo słabo i nie ma to nic wspólnego ze złudzeniem trzeźwości.
  • 209 / 15 / 0
Na początku wiele osób spodziewa się niewiarygodnej fazy. Gdy ta nie nadchodzi, dorzucają więcej i więcej co zazwyczaj kończy się przypałem. Broń Boże nie dojadanie benzo bez tolerki, bo źle to się skończy. Kradzieże, agresja, zerwane filmy i przypał to główne cechy przedawkowania, o co na początku łatwo. Klonazepam działa i nie odkładajcie tego.
  • 1229 / 180 / 0
Czasem jest tak że wydaje się że jest się całkowicie trzeźwym jakby się nie brało żadnych tabsów ale tak naprawde bomba jest mocna i robi się kretyńskie rzeczy o których często się później nawet nie pamięta. To paradoks ale tak bywa przy tym leku
  • 5791 / 1186 / 43
Kiedy zacząłem żreć benzo, kilka lat temu miałem na nie większą tolerkę i jakbym nie czuł ich tak jak teraz.
Im bardziej przećpany, to lepiej działają.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 209 / 15 / 0
22 lipca 2020london5 pisze:
Kiedy zacząłem żreć benzo, kilka lat temu miałem na nie większą tolerkę i jakbym nie czuł ich tak jak teraz.
Im bardziej przećpany, to lepiej działają.
To prawda. Zauważ że najlepiej te klony i alpra działają na osoby starsze które mają przeorane receptory, na osoby na skrętach/długobiorące jak ja czy Ty. Po części wina rozjebania GABA, a po drugie poznaje się wszystkie zalety (niestety) klona, dla mnie to teraz wybawienie a kiedys gowno-drug bez zalet, do podbijania opio lub na zjazdy.
  • 1 / / 0
Lekarz przepisał mi Klony na silne drgawki i stany lękowe i też niby miały mi pomóc z nerwicą. Niestety nie ma żadnych efektow a to jest moje 1 benzo w zyciu. Stosuje już lek 3 tyg i nie ma żadnej poprawy nic choć podobno silny lek przeciwdrgawkowy dlaczego tak jest że nic nie działa na mnie ten lek ??? Dziękuję za odpowiedź
  • 1211 / 615 / 0
@Gajdzix99 jeśli lekarz Ci to przepisał na konkretne schorzenia, to może po prostu do niego udaj się z tymi pytaniami? Tutaj jest hyperreal, każdy się "leczy" na własną rękę i rady które byś tu mogła uzyskać niekoniecznie wyszłyby Ci na dobre. %-D

Przy okazji zapytaj go, czy według niego konieczne jest w Twoim przypadku przyjmowanie przewlekłe benzodiazepin. Nie wiem jak wygląda Twój stan zdrowia więc nie chcę nic sugerować, ale wchodzenie na stałe w benzodiazepiny to już ostateczność kiedy nic innego nie pomaga.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 23 / 0
Tez juz na mnie klon nie dziala ostatnia paczka i koniec z tymi rozleniwiajacymi tabletkami przerzucam sie na pobudzajace trzeba dzialac a nie zamulac.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 59 / 3 / 0
I na co się przerzucisz? Sertralina? %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.