Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 80 / 0
Osobiście nie jestem w stanie tego przeliczyć, ale na pewno dziesiątki tysięcy. Z alkoholem jest ten problem, że sama butelka nie jest wcale najdroższa. Więcej według mnie kosztują sprawy poboczne takie jak zniszczony telefon (mam w szufladzie z 10 rozwalonych telefonów) izby wytrzeźwień, dołki, mandaty, zniszczone ubrania, kupno niepotrzebnych, bezsensownych rzeczy... I tak mógłbym wymieniać bez końca...
Gorszy niż reszta...
  • 3245 / 618 / 0
Ja wogóle się nie martwię że wydałem pieniądze na alkohol, bo dobrze wiem że faza jest jakimś kosztem, który ja w pełni akceptuję. Ewentualnie mam moralniaki jak pożyczam od kogoś żeby kupić jakieś coś, ale nie chodzi tylko o pieniądze, tylko np płaszczenie się i cały rytuał pytania i apelacji o udostępnienie gotówki na alkohol. Zawsze oddaję, ale i tak moralniaki pożyczkowe to jedyne co zakłóca mi fazowanie komfortowe.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4358 / 701 / 2117
Ja przebalowałem sporo kasy. Zazwyczaj sporo wydaję na piwa kraftowe. Ktoś by pomyślał, że to dziwne, no ale jakoś tak mam. Ostatnimi czasy nakupowałem ich sporo, teraz jakoś przystopowałem. Jeżeli pamięć mnie nie myli, to pewnie już powyżej 6.000 pln się przebimbało na same piwa, jak nie więcej. Na krafty myślę, że spokojnie poszło z 2.000 zł (bawię się jakoś od 6-7 miesięcy).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.