...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 498 / 271 / 0
@murdock777
I ja też wyrzuciłam dwa dni temu do kibla mój zestaw startowy do ponownego wyjebania się poza horyzont zdarzeń.
Przeżywam to do dzisiaj. To co najbardziej pojebane w tym było, to intesywność emocji, jakiej się nie spodziewałam, a jaka mną zawładnęła przez ten fakt.

Przez to wydaje się mi to teraz pomysłem na nową rozrywkę dostarczającą mocnych emocji — kupowanie dragów, żeby zajebać je w jedyny słuszny kanał przez muszlę klozetową. Po uprzedniej walce na śmierć i życie ze swoja psychiką %-D

Błogosławię mojego terapeutę przy okazji. Jakbym nie była w terapii w końcu się do niej przykładając, to by poszło w ten sam kanał, co zawsze.
Ale przecież jeszcze chwilę temu ja sobie radziłam sama i może nie mając już kontroli i tak miałam kontrolę nad tym brakiem kontroli :clown:
  • 113 / 50 / 10
do dziś świetnie,
ale akurat się wczoraj podpiłem, ruszyłem w miasto, powąchałem, okrasiłem i oto na bombie idę za 2h do roboty
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.