Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 142 / 0
To chyba większość właśnie po to bierze, żeby spłycić te wszystkie emocje. Co do muzyki to ja lepiej odbieram ja na trzeźwo, na Tramalu nie jestem w stanie miec ciar przy muzyce a bez tak.
  • 3118 / 1070 / 0
mi tam o żadne ciary nie chodzi, po prostu muzyka zawsze w moim przypadku lepiej brzmi, gdy wchodzą przysypki i specyficzny półsen. w tym stanie głowa opada i doznania są po prostu lepsze, czasami potrafię zasnąć ze słuchawkami na uszach i się obudzić, a coś tam nadal gra. to jest najprzyjemniejsza część fazy. kwestia osobnicza jak widać, ale chyba większość czuje, że odbiór wtedy jest lepszy. mniejsze dawki też są dobre, ale wtedy to wygląda nieco inaczej.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 78 / 9 / 0
tramadol a miłość - brzmi jak nazwa jakiejś książki pseudonaukowej, dodałbym nawet podtytuł: tramadol a miłość: syntetyczny opioid a kurewstwo użytkowniczek.

@Przodownik, Ja przez przysypki, zjarałem sobie szlugiem już dwa t-shirty, oblałem piwem, potem kawą lapka i rozjebałem kilka myszek przy upadkach. Poza tym też bardzo je lubię lubię przysypki. Tyle, że muszę sporo opierdolić, albo zwiększyć dawkę tramadolou.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
15 marca 2019NegatywneWibracje pisze:
tramadol to miłość.
Nie odwzajemniona. :płacz:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 73 / 30 / 0
Naćpana czy nie, jak cię zdradziła to goń kurwe i tyle, nie podnoś dziurawca
To że ktoś jest naćpany, o obojętnie czym, nie tłumaczy kurewskiego zachowania. Jak cię zdradziła naćpana to znaczy że cię nie kocha a tramal wyzwolił w niej prawdziwe oblicze.
Poszła w bok raz, ty jej wybaczysz a ona się nacpa i poleci znowu, pogoń ją to się mniej nacierpisz.
Miałem podobną sytuację z tym że klientka zostawiła mojego ziomka dla mnie na jedną noc, ba nawet go wyjebała z chaty ale jak się dowiedziała że dla mnie to był tylko seks i się nią nie "zaopiekuje" to na drugi dzień poszła na chwilę znim pogadać i do siebie wrócili po czym wyjebali lote do innego miasta bo parę słów na moim rodzimym osiedlu i nawet do zabki nie mogli spokojnie wyjść haha
Kto się kurwą urodził kanarkiem nie zdechnie, jak się odpierdala po ćpaniu to się nie ćpa, ja tak mam z alko że odpierdalam po nim patologię dlatego nie pije, chyba że pod stimy

PS. Nie tknął bym dziewczyny ziomka nawet jak by się do mnie dobierała, ale tamta suka sprzedała mi bajeczkę że ją pobił i jaki to on nie jest zły, więc w tamtym momencie przestał być ziomkiem a szkoda że uwierzyłem w ten farmazon
Sometimes life gets fucked up
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs

:pacman: :kreska: :nos: :skret: :tabletki: :amfa: :extasy: :bongo: :papieros:
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
  • 1198 / 142 / 0
Powinien na drugi dzień pół litra ci przyniesc za to że mu pokazałeś z kim się zadaje ten ziomeczek. Jak wrócił do niej to świadczy tylko o nim i o niej. Nie ma się czym przejmowac
  • 1223 / 487 / 0
24 maja 2021LeStrange pisze:

PS. Nie tknął bym dziewczyny ziomka nawet jak by się do mnie dobierała, ale tamta suka sprzedała mi bajeczkę że ją pobił i jaki to on nie jest zły, więc w tamtym momencie przestał być ziomkiem a szkoda że uwierzyłem w ten farmazon
No to jesteś taką samą puszczalską dziwką jak ona, i to jeszcze zakłamany dodatkowo 😂
  • 73 / 30 / 0
@igla83

Skoro tak mówisz to na pewno tak jest :)
Cieszę się za To ze ty masz wrodzony wykrywacz klamstw i nikt cie nigdy nie zakręcił, brawo tak trzymaj.
Ja się nauczyłem na błędzie niestety, człowiek młodszy był, spragniony bliskości i łatwo uwierzyłem, a jak ci zapłakana slicznotka mówi że twój "ziomek" ja napierdala i tak naprawdę kocha ciebie to takie słowa potrafią być mocno przekonujące.
Ale tak, masz rację w pewnym sensie bo przez tamta akcje czułem się jak dziwka bo taką rolę odegrałem w tamtej sytuacji, natomiast w kwestii zakłamania to mnie rozbawiłeś z rana, jak już się wcieliło w rolę dziwki (haha śmiesznie i smutno naraz) to trzeba to dźwignąć na bary i nie ma co się oszukiwać, księciem nie jestem ani aniołkiem, jestem zwykłym ćpunem ale nie jestem kurwą i ze spokojem patrzę w lustro, swój kodex mam niezależnie od twojej opinii yo

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Sometimes life gets fucked up
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs

:pacman: :kreska: :nos: :skret: :tabletki: :amfa: :extasy: :bongo: :papieros:
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
  • 1198 / 142 / 0
Każdy robi w życiu co chce i podejmuje decyzje jakie chce. Ukrywać się tu możesz ślicznotka która ci wmawiała że ja bił chlopak, wystarczy być średnio inteligentny mimo młodego wieku żeby ogarnąć o co tu chodzi. Wiedziałeś że robi cię w ciula ale wolałeś sobie po bzykac, jeśli się wypierasz tego ,to jedyne co można tu napisać ze zbyt inteligentny to nie jesteś. U ciebie wygrała chęć podupczenia jej, twoja sprawa było minęło jej nie ma, jego też już w twoim życiu ale fakt faktem, zachowałeś się jak kurwa pomijając jej zachowanie bo to że ona kurwa była i pewnie jest do dziś, albo dostała parę kopów od życia i siedzi z bombelkami, ale to już nie jest istotne 😅
  • 113 / 29 / 0
Jeśli kocha to nie zdradza. Bez względu na używki. Takie jest moje zdanie. Jeśli pojawia się zdrada to oznacza, ze związek trzeba zakończyć a nie szukać wymówek, żeby dalej być razem.
Zgadzam się z przytoczonym wyżej stwierdzeniem, że opiaty zapewniają miłość, której brakuje. Oczywiście jest to iluzoryczna miłość, no ale zawsze coś. Osobiście wole się naćpac niż szukać kogoś do kochania, bo bardziej niż skręt ranią mnie ludzie.
narkomanka, lekomanka, artystka, istota duchowa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.