Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 948 / 279 / 2
Modafinil nie powinien wyjść na testach, nie ma tez działania euforycznego co może być dużym plusem problem jest taki że stosunkowo ciężko go załatwić w Polsce, to co mi się udało chyba modalert z Indii w aluminiowych blistrach nie przypominał w działaniu oryginału ktoru testowałem w USA. Adra i moda są bardzo często podrabiane więc loteria.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
No właśnie @ampha-robot o to mi chodziło! :D coś co działa jak futro, ale nim nie jest...
Te testy i rodzice dotyczą pracy, dotyczy to wszystkich pracowników i nie ma żadnych wyjątków, dlatego mi na tym zależy...

----------------------------------------

Albo może polecacie coś na mega wydajność, praca zdecydowanie wymagająca psychicznej wydajności, coś jak po speedzie, bo przynajmniej tak na mnie działa futro...

Scalono. taurinnn
  • 3455 / 1124 / 0
HEX-EN, 3-MMC, pentedron, NEP i podobne ścierwa. Myślę, że NEP, który jest jeszcze tu i tam dostępny powinien Cię zadowolić, bo reszta wymieniona to raczej bombka, na której nic kreatywnego poza wielkim bajzlem w domu nie zrobisz, najwyżej sobie przypału narobisz. Pochodne amfetaminy jednak... najzdrowsze i kto tu komu zaszkodzi?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 47 / 8 / 0
@misspill 3mmc to bardziej podróż okrętem podwodnym niż wyścigówką :pacman:

Nie cytuj posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
:gun: Kopne w szyje to zabije
  • 2198 / 715 / 0
Tak szczerze to hexa też bym z listy wykreślił bo z produktywnością to bardzo różnie po nim bywało. Cokolwiek byś nie wybrał, zaczynaj od małych dawek.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 0 / / 0
A co myślicie o tym NPA i NEP? Który zdrowszy? Który łatwiej dostać?
  • 408 / 145 / 0
Z rzeczy całkowicie legalnych może Sunifiram lub Fenylopracetam? Tylko wtedy przyda się na początek mały detoks i trzeba dietę dopasować. Węgle, białka i tłuszcze mają się zgadzać. Do tego wskazana jest suplementacja. Nie wiem jak na te substancje reagują testy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.