Ostatnio miałem doczynienie z GW, ponoć podnosi wydolność i spalanie tłuszczu, póki co łykam 10mg (20mg to dla mnie troche za duzo bo czuje się pobudzony jak po amfie), no i faktycznie działa :)
SPAM. Wycięto fragmenty niedotyczące tematu dyskusji. Nie należy niczego reklamować ani umieszczać żadnych ofert czy propozycji, w działach które do tego celu nie służą. Kolejne takie posunięcia będą karane ostrzeżeniami. Nepenthee
Polecacie jakąś konkretną marke tego produktu?
ale nie wplywa podobno na hormony i reguluje zegar (jak melatoniniuncia, ale pewnie na swój sposób)
no i bezpieczny przede wszystkim
ciekawy fchóuj
18 kwietnia 2022AnnaS pisze: Sr9009 ktoś brał?
Bo też zastanawiam się nad zakupem
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.