Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ja trzymam w jajku niespodziance zazwyczaj

Sent from my F8331 using Hyperreal / Talk mobile app

• 109 / 9 / 0
Przy stimach dla mn ważne jest gdzie i jak (kreski MUSZĄ być idealne) już mniej ważne przez co czy 10zl czy 100dolcow. Przy benzo nie ma to znaczenia ale mam satysfakcję zawsze jak klon mi się rozpuszcza pod jęzorem gdy gadam z matką czy stoi obok niczego nieświadoma :-D . A co do opio zawsze na spokojnie, dokładnie, musi być ideolo
  • 11 / 2 / 0
Ja rozumiem, że fajnie jest mieć jakąś otoczke i ideologie do tego ale wątpie by była ona w ogóle potrzebna.
Mój szczyt kreatywności to gdy se świeczke zapale w pokoju.
(Do opału xD)
JEBAĆ KURWY MACZETAMI !!11 :wall:
  • 22 / 1 / 0
Jeśli konsumuje ze znajomymi to zazwyczaj na szybkości i tyle, ale gdy pale sam, to lubię sobie przygotować wygodny fotel z gorącą herbatą i kocykiem na dworze, odpalić jointa i smażyć go powoli oglądając gwiazdy [emoji41]
  • 8103 / 913 / 0
Pamiętam jak brałem jeszcze kodeinę i DXM to miałem takie etui po słuchawkach i tam ładowałem tabsy z blistrów .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2209 / 369 / 0
Kryształ ma być kurwa roztarty na miazgę !!!
czyność powtarzmy razy 7..14, albo 21.. dzien świraaa

MA BYĆ PYŁ.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 174 / 17 / 0
10 lipca 2018OdwiertKorzenny pisze:
czyność powtarzmy razy 7..14, albo 21.. dzien świraaa
Hyhy, mam podobnie tylko liczę w systemie dwójkowo-szesnastkowym, takim muzycznym powiedzmy: 2,4,8,16,32 :)
A pył właśnie ostatnio jakoś znielubiłem.
Dążę do tej subtelnej ale ważnej granicy, gdy kryształ jeszcze jest kryształem ale jeszcze nie pyłem.
Rodzą się z czasem takie fanaberie :D
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 1916 / 335 / 2
Lubię się naćpać jak coś zrobię, taki jakby system nagrody. Najbardziej lubię po pracy, wtedy jakoś tak lepiej się czuje człowiek z ćpaniem, mimo odliczania minut do najlepszego momentu w ciągu dnia. W weekend staram się najpierw zjeść śniadanie, przepłukać morde itp. i dopiero się brać za cukierki. Często przewijał się na hajpie klasyczny tekst "pierwsza rzecz którą zrobiłem po wstaniu to krecha/tabletka/lufka etc", ja jakoś nigdy tak nie lubiałem robić.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
09 lipca 2018Amadeusz626 pisze:
Chciałoby się, u mnie jest konieczność chowania głęboko po szafkach (mieszkam z rodzicami świadomymi mojego ćpania)
Heh jak mam tyle, żeby schować do takiego mojego mini pudełeczka to zawsze trzymam je przy sobie, a śpię z nim pod poduszką :-) .
Też mieszkam ze świadomymi domownikami :-) .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 8103 / 913 / 0
10 lipca 2018guccilui pisze:
Lubię się naćpać jak coś zrobię, taki jakby system nagrody.
Ja po joggingu lubię zaparzyć kawę, wziąć benzo i tez mam taki jakby system nagrody :cheesy:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.