Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 7 / 0
Polecam się uśmiechać przed snem przez kilka minut np. z sytuacji które się zdarzyły w ciągu dnia i rano po przebudzeniu np. z tego co nas czeka :D
Naturalnie wzrasta poziom hormonu szczęścia :)
  • 702 / 58 / 0
ha ha ha

o... od razu lepiej ;p
  • 3245 / 625 / 0
i to jest słuszna koncepcja........
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
maciek, ja tylko zartowałem . . . . .
  • 3245 / 625 / 0
O...jest ten pan co tu przed chwilą był.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 7 / 0
W ciekawym badaniu wyszło ze nawet sama myśl w oczekiwaniu na sytuacje w której będzie nam wesoło podnosi poziom endorfin. Prosty przykład, przed zjedzeniem czegokolwiek wydziela się ślina, czyli podświadomie zachodzą reakcje :D
  • 15 / 1 / 0
Super temat mocno się usmialem haha xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.