Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 131 / 22 / 0
jak dla mnie to raczej usiłowanie rozboju z niebezpiecznym narzędziem i startujesz od 3 w górę
  • 1893 / 181 / 0
Miałem cię dodać do grona przyjaciół, ale okazałeś się niefajny i nie zrobię tego. Szukałeś fejmu na hajpie? Nigdy nie dostaniesz ode mnie lajka! :#:
  • 3446 / 716 / 9
O Jezu! Nigdy nie miałeś ochote na coś szalonego? Pozatym poderżnięcie kierowcy gardła siedząc z tyłu musi być proste jak jebanie, więc widać, że tak do końca nie chciał. %-D

*Ludzie, nie bierzcie mnie na poważnie!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1893 / 181 / 0
Sęk w tym że poderżnięcie gardła i owszem, jest proste (mam praktykę, m.in. kury, kaczki, bażanty) ale wydaje mi się średnio szalone, niezbyt fantazyjne.
  • 594 / 34 / 0
Ogólnie i szczególnie to w chuj słabo. Atak nożem od tyłu, gdzie masz ofiarę 'pod ręką' - ze skutkiem, że zostałeś bez broni, dokładnie obejrzany i zgłoszony na psy.
Ogarniaj dobrego papugę i dowody, że masz nierówno pod kopułą...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 17 / 0
Czemu taki temat w ogóle jeszcze istnieje?
Co następne? Kącik "Przytul gwałciciela, bo mu się nie udało"?
Pomyślcie, że spotkacie takiego typa na swojej drodze.
Co mu dajecie?
Porady prawne, czy z kopa w ryj?
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 1893 / 181 / 0
on po prostu sie naćpał, uroił sobie że jest fryzjerem i musi zdążyć na mecz , klient mu się napatoczył, sweeney todd demoniczny golibroda, taka faza

a tak poważnie to może go czekać obserwacja na oddziale sądowo psychiatrycznym, jeżeli jest podejrzenie o ograniczonej poczytalności to detencja i dobrze żeby tak było bo inaczej odsiadka jak miał wcześniej nasrane w papierach, w najlepszym wypadku zawiasy

wszystko zależy od tego jaki prokurator postawi ci zarzut ale moim zdaniem obserwacja jak chuj i lepiej świruj a się jakoś wywiniesz
ja pierdole ostry czub z ciebie zastanów się chłopie klony wóda i takie chore akcje, może to ostatni dzwonek żeby się ogarnąć?
  • 594 / 34 / 0
27 marca 2018OomAmee pisze:
Czemu taki temat w ogóle jeszcze istnieje?
Co następne? Kącik "Przytul gwałciciela, bo mu się nie udało"?
Pomyślcie, że spotkacie takiego typa na swojej drodze.
Co mu dajecie?
Porady prawne, czy z kopa w ryj?
Szczerze to ja bym nie dał gwarancji, że na miejscu kierowcy nie postanowiłbym odebrać tej krwi więcej i w bardziej bolesny sposób. Szkoda myśli na to marnować.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
a sorry, nie doczytałem pierwszego posta.
sprawa jest wg mnie oczywista, pojedziesz na oddział
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.