hmmm hmmm
takie coś najlepiej powtórzyć 3x na dzien, wtedy jest spoxik hehe
Trzeba zgadnąć tytuł i wykonawcę czy jak?
02 października 2017seshkaa pisze: Spoko pomysł ale za co się te punkty przyznaje? Nie mogę doczytać :D
Trzeba zgadnąć tytuł i wykonawcę czy jak?
Np. mamy 20 kawałków, a Twój ranking to:
1 - 10
2 - 9
3 - 1
4 - 1
5 - 6
6 - 4
7 - 1
8 - 1
9 - 2
10 - 3
11 - 5
12 - 1
13 - 7
14 - 8
15 - 1
16 - 1
17 - 1
18 - 1
19 - 1
20 - 1.
Bo jak wykorzystasz te 10 punktów to reszcie kawałków musisz dać 1. Kapish? :D
lui, tak czy inaczej 450 mg jednorazowo to dużo fchuj. Nieopłacalnie dla portfela i tolerancji organizmu.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
a co do tolerki na samej kodżitsu aż tak piekielnie nie skacze, najbardziej przejebane mają heleniarze/fentynalowcy którzy chcą przejśc na level niżej
a ja bym propnował konkurs malowniczy, zobrazować coś, cyknąć fotę i wrzucić
Ale kurde, stary, są osoby, które mają dwie lewe ręce to prac manualnych, plastycznych, itd. A poza tym, ja nie mam nawet czym zdjęcia zrobić. Wy macie pewnie te telewizory zamiast telefonów, a ja mam takiego Ajfona, że zbliżony jest bardziej do Nokii 3310 niż do jakiegoś startfona.
02 października 2017Hexe pisze: Bo jak wykorzystasz te 10 punktów to reszcie kawałków musisz dać 1. Kapish? :D
Jak wykorzystam 10 punktów, to reszcie daje po 1, a ty tu rozdałaś z 40.
A tak to spoko, jestem za ;-)
02 października 2017seshkaa pisze:Ja ne ponimayu tego zdania :D02 października 2017Hexe pisze: Bo jak wykorzystasz te 10 punktów to reszcie kawałków musisz dać 1. Kapish? :D
Jak wykorzystam 10 punktów, to reszcie daje po 1, a ty tu rozdałaś z 40.
A tak to spoko, jestem za ;-)
Cieszę się, zatem mogę powiedzieć, że mam jednego chętnego? ; >
póki co cieszę się, źrenice się zmniejszyły po 300 mg kody + pieprz przed :-D no i alpra ale to tam ciiii
nawet się ujebałem, jej, ciesze się
https://pl.vichan.net/lsd/src/1ulej10v.vichan.jpg
moja propozycja okładki, Twoja Klepsydro jest taka... zimna... zła... a tutaj jest tak... ciepło...
Czytaj ile wlezie i bier udział. Ale bez kitu, przydałoby się dowiedzieć jakie nagrody nas czekają, bo nie ma mobilizacji.
Jeśli ktoś jeszcze się zdecyduje to polecam także pomyśleć nad tematyką, chyba, że ma być taka ogólna.
02 października 2017Hexe pisze: Panimajesz, tylko rżniesz głupa, czuję to. :D No kurde, łatwiej nie potrafię niż to, że te pierwsze numerki to numerki piosenek, a te drugie to rozdane przykładowo punkty, no. Na pewno zrozumiesz, gdy się temu przypatrzysz. Wierzę w to motzno.
Cieszę się, zatem mogę powiedzieć, że mam jednego chętnego? ; >
Kurcze, a mogłem zrobić zdjęcie mojej kolekcji, miałem lekko ponad 200 opakowań w worku swojego czasu
Taki worek nagrzanego mikołaja
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.