Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2874 / 298 / 0
Hyperreal to połączenie Wikipedii z Wykopem %-D

no i ciekawi mnie ten tomek, co to starał się latami o moda %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1993 / 490 / 0
26 czerwca 2017aired pisze:
– Jestem moderatorem na największym forum o narkotykach w Polsce, więc można powiedzieć, że jestem jednym z głównych ćpunów Rzeczpospolitej – chwali się Tomek.
Ktoś tu ma potrzebę wywyższania się i koloryzowania swojej osoby. Naczelni Ćpuni Rzeczpospolitej nie mogą być moderatorami tego forum bo już dawno wymienili telefony i komputery na narkotyki. A nawet narkotyki na narkotyki. To ekskluzywna grupa nie udzielająca się w internecie, znakomicie maskująca się w społeczeństwie - charakteryzująca swój wygląd na bezdomnego lub menela. To są Asasyni XXI wieku. Aby stać się NĆR nie wystarczą lata ciężkiej harówki polegającej na budowaniu tolerancji, degradowaniu siebie i modlitwach do Eskulapa o szybszą regenerację żył. Z tym darem trzeba się urodzić a następnie pielęgnować go w sobie i rozwijać. Jeśli to nie jest Twoim powołaniem niezależnie od włożonego wysiłku zawsze będziesz tylko pół ćpunem, który gdy sięgnie dna to z płaczem ucieknie do Monaru albo co gorsza będziesz jedynie pozerem. :finger:

Peace!
  • 2278 / 277 / 3
Jak dla mnie, ten artykuł to bardzo duży popis wyobraźni autora.

Niemniej, cieszy mnie, że używki powoli wchodzą do społecznej świadomości i ludzie może w końcu zaczną odróżniać marihuanę czy MDMA od heroiny lub metamfetaminy.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 221 / 19 / 0
KapitanAizen@

masz dobre poczucie humoru :*)
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 758 / 44 / 0
01 lipca 2017JSC pisze:
Hyperreal to połączenie Wikipedii z Wykopem %-D

no i ciekawi mnie ten tomek, co to starał się latami o moda %-D
bardzo trafny opis tego portalu :D
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 3362 / 349 / 0
26 czerwca 2017Procent pisze:
Ani słowa o tym, że moderatorzy to cenzorskie i podlegające gościowi o wybujałym ego ścierwo ? Jestem głęboko rozczarowany.

Jak dowiedzą się jeszcze o żydowskich skórwa, to wniosą go na ołtarze i uczynią z niego pierwszego bojownika o demokrację, a mnie - naczelnym antysemitą. Chwała Wielkiej Wiosce Smerfów !
Moderatorem nie zostaje się z przypadku. Tomek starał się o to przez kilka lat. Trzeba napisać dużo postów, w których zaświadcza się o bezwarunkowym posłuszeństwie miłościwie panującemu tam surveilledowi. Bez doświadczenia w lizaniu rowa nie masz szans. Każdy moderator jest przypisany do konkretnego rodzaju uciech, którymi najlepiej dogodzi administratorowi – jedni zajmują się lizaniem rowa, inni waleniem konia, jeszcze inni wchodzą mu w dupę tak głęboko, że nie wiadomo gdzie zaczyna się surveilled, a gdzie oni się kończą. Są też moderatorzy globalni, którzy patrzą na to wszystko z politowaniem.
Tak lepiej.
Ciekawe, bo ja ani razu nie musialem nikomu wchodzic w dupe, a moderatorem stalem sie odrazu po prosbie do dolaczenia ekipy moderatorskiej w odpowiednim watku.

Smieszny artykul. Ciekawe co to za Tomek, o ile w ogole istnieje, bo mysle, ze to akurat wybujala wyobraznia autora artykulu.
  • 229 / 37 / 0
No właśnie, tu rodzi się pytanie czy moderator Tomek jest fikcyjny czy prawdziwy i tylko Tomek może nam potwierdzić %-D Tomek jeśli serio istniejesz to ujawnij się, wcale nie będziemy się śmiać xD
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 314 / 0
gazeta wybiórcza potrafiła przeprowadzić wywiad z nieżyjącym od kilkunastu lat księdzem Tischnerem, więc co to za problem pogadać sobie z moderatorem Tomkiem, który nie istnieje.
Pomyślcie, co by musiało czuć drzewo, które dowiedziałoby się, że zostanie przeznaczone na wybiórczą. Pewnie wolałoby zostać wjebane przez korniki.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 848 / 286 / 0
Ja musiałem zrobić survovi z dupy garaż i postawić willę.

Redaktor wyborczej był narkotyzowany przez 5 dni po tym jak włamał się do domu POTĘŻNEGO moderatora.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 916 / 171 / 0
(...)o dopalaczach, które były wtedy legalne(...)możliwości(...)mógł(...)brał, czytał(...).
Zobaczcie jak sprawnie napisane, "były" prawie jak by już nie można było bezpiecznie kupić przez internet i szara masa nie musi podnosić krzyku. Za to Tomek prawdopodobnie nie jest adminem, ale chce nim być. Albo możliwe że autor tekstu pisał sam o sobie, bo czemu by nie. Artykuł jest doskonałą reklamą dla H.
Łączy ich jedno: niewiele mają wspólnego ze stereotypem ćpuna z poprzedniego stulecia, heroinisty z obłędem w oczach. Nie są też jak małoletni amatorzy dopalaczy, o których trąbią gazety. Choć część z nich sięga zarówno po dopalacze, jak i po heroinę. Wielu z nich się uzależni, przedawkuje, nawet umrze – ale trudno określić tę grupę, subkulturę nawet jako tzw. margines społeczny. Nie kradną, a branie pieniędzy na narkotyki od rodziców uważają za największy dyshonor. Wśród moich rozmówców dwie osoby są po studiach, pracują (w banku i w IT), jedna kończy liceum i wybiera się na ASP. Tylko Tomek skończył edukację na szkole średniej. I żałuje, bo wie, że gdyby nie dragi, pewnie poszedłby na studia i zarabiał więcej niż teraz w hurtowni żywności.

Piękne słowa czuję się premium.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich