12 maja 2017blueberry pisze:
2. Organizm jest w stanie sam wyleczyć się z każdej choroby, trzeba mu tylko dostarczyć potrzebnych materiałów.
Czyli np. leków?
rozne podejscie do tematu.
Od kazdego mozna wiedze brac doswiadczenie jest bezcenne skoro mozna pomoc uwazam taki pomysl za trafiony np zobaczcie jak brak wiedzy dotyczacy kanaboidow syntetycznych zamienikow marihuany zabija szerzy smierc anarchie,podstawowa wiedza jest olewana przez rzady.
Na szczescie wychodzisz z inicjatywa doskonalejakakolwiek inicjatywa na forumuratuje tych co chca wiedziec. :old:
A jak to się ma do przekazywania zupełnie nieprawdziwych informacji ?
Nie mówię, że cały post blueberry to głupoty, ale nie sądzisz że pisanie nieprawdy (nawet częściowej) to raczej średnia inicjatywa ?
Foods special two wydaje się ciekawe, ale nie ma części fajnych rzeczy jakie są w witaminach od olimpu. Ja do tego suplementuje się chlorellą i spiruliną i dla mnie jest wszystko jak trzeba.
13 maja 2017Fatmorgan pisze: @jokerr
A jak to się ma do przekazywania zupełnie nieprawdziwych informacji ?
Nie mówię, że cały post blueberry to głupoty, ale nie sądzisz że pisanie nieprawdy (nawet częściowej) to raczej średnia inicjatywa ?
Dla ludzi o mocnych nerwach (reszta niech sobie dalej tkwi w swoim kurwidołku)
https://www.youtube.com/watch?v=II96QkZaz1E :emo:
Owszem, nawet jeśli przyjmiecie i uznacie wiedzę, którą wam dałem za prawdziwą, nijak nie da się udowodnić, że to wszystko ma cokolwiek wspólnego z Bogiem
Widzicie Bóg nie poprzestał na takiej zmianie taktyki. Bóg powiedział mi, że istnieje różnica między hojnością a ROZDAWNICTWEM. To co robię wam to rozdawnictwo kiedy za tak cenną wiedzę podziękowały mi 1-2 osoby, za to znalazło się wielu, którzy mnie zjebali, straciłem na to w chuj czasu, podczas gdy inni - pięli się w karierze - gdy ja miałem to w dupie, olewałem wszystko i szedłem do lasu modlić się tripując przy ognisku, wkładając w to wszystkie pieniądze (Gdy większość osób ze mną walczyła lub mi utrudniała życie wieszcząc gorzki koniec) - zarabiali pieniądze, relaksowali się albo walili gruchę w czasie gdy smarowałem tego posta . Bóg to Świadomość - Mądrość - Prawdziwa Wiedza. Ludzie PRAWDZIWIE wierzący (Możesz się nawet za takiego uznawać - nie znaczy to jednak, że Bóg Cię za takiego uznaje) dziwnymi zbiegami okoliczności albo trafiają na źródła Boskości albo zwyczajnie to zło jakimś cudem ich omija. Mówiąc to zło mam na myśli to, którego sami na siebie nie sprowadzają CIĘŻKO grzesząc (często się przy tym usprawiedliwiając swoją niewiedzą, młodym wiekiem - mam jeszcze czas - żebyś się nie przeliczył). Bo widzicie grzeszy każdy człowiek poza Jezusem, nawet Święty (on po prostu odkupił swoje grzechy chwalebnym zachowaniem). Boga każdy "przyjmie" czy tego chce czy nie - najgorzej mają Ci, którym zajmuje to najwięcej czasu bo odbędzie się to na siłę przez tym większe cierpienie (Gdy po śmierci objawi Ci się prawda i wszelkie sytuacje w których ktoś próbował Cię naprowadzić na właściwą ścieżkę a Ty z uporem maniaka z nim walczyłeś - sam z wielkim wstydem za swoją głupotę i ignorancję na siebie nałożysz p0kutę :-p np w formie czyśćca przypominającego nasze życie - tylko wiele cięższe). Co więcej w ten sposób właśnie tworzy się sprawiedliwa hierarchia (będziesz rozumiał hejterze czemu jesteś na samym czarnym końcu i będziesz to respektował). Mówiąc w prosty sposób, taki zrozumiały dla was, wkręconych w ten Świat, jakby się było w co wciągać - grzeszenie to takie branie pożyczki u najgorszego rodzaju odmiany providenta o nazwie Diabeł - gdzie potem trzeba za to w chuj więcej spłacać podczas gdy będą się bawić w najlepsze Ci, którzy potrafili najpierw zarobić a potem wydać.
Koniec z rozdawnictwem cennej wiedzy (ja na nią mocno harowałem). Część z tych rzeczy o których mówię znajduje się gdzieś w Internecie ale posiadam ogromne pokłady wiedzy autorskiej, zdobytej i teraz to wy mnie będziecie (jak nie to nie - wasza strata) przekonywać i niestety zgodnie z wolą Boga - nie będzie mnie łatwo przekonać. :old: Potem napiszę wam jeszcze tylko trochę o ogólnie znanym nauce działaniu substancji, które nas tu wszystkich skupiają
Walczcie dalej z rodziną, przyjaciółmi i wszystkimi innymi osobami, które chcą wam pomóc - to przecież wasza logika :cheesy: Widocznie jak się komuś coś daje za darmo to coś w środku nie pozwala mu tego za dużo przyjąć (a może własne kurestwo i brak empatii nie pozwalają pomieścić w głowie, że ktoś mógłby po prostu być takim dobrym dla kogokolwiek). No to macie okazję płacić - propozycje na maila :) :nolove: :moody:
(Nie, nie jestem tak sprytnym, bezdusznym naciągaczem - jak wielu z was porytych przez własne zło - mogłoby się wydawać. Ostatnio nic mi nie brakuje i jak chcecie to możecie sprawdzić że robię zamówienia po 300zł ;))
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.