Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1079 / 126 / 3
31 października 2017polymerase pisze:
Można gdzieś aktualnie kupić w necie e-papierosa, chodzi mi o BOXy lub MODy, wiem że jest ta ustawa ale może ktoś czymś takim operuje. Z góry dzięki za informacje.
Patrz na grupy zamknięte na FB"SPRZEDAM/KUPIĘ E-PAPIEROSY"

Ja:
P1 (dwie bateryjki) na ogół sucha baza 12 mg.
  • 3406 / 535 / 0
Już mam 75W Joyetech eVic AIO VT Kit.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1864 / 703 / 0
Ijust S bateria, clirek ijust 2, liquid sam tworzę, mieszam baze 18mg pół na pół z bazą cbd 18mg i dodaje aromaty, najczeście kawa, tytoniówka jakaś i orzechy. Buteleczka 10ml, takiego mixu na 2 dni mi styka, a zamawiam z e-dym na legalu😁
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 393 / 10 / 0
Już nie Fapuję. OLD
15033941_1800826580157939_1639539676_o.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
[mention]polymerase[/mention] Można kupić z chin, co prawda nie koniecznie oryginalne, ale też działają, zazwyczaj.

Płyn to nie pamiętam kiedy kupowałem ostatnio, bo kupiłem litr 36mg/ml i 5l gliceryny i się jakoś nie chce skończyć
  • 22 / 1 / 0
Palę dość intensywnie od kilkunastu miesięcy. Kompenenty się zużywają. Pierwsza bateria się przegrzała, wymieniałem też parokrotnie 'clearomizery'. Co, do olejków. Najlepsze produkuję firma liqueen, wybieram te o stężeniu 18mg. Zwykłe fajki przestały smakować, jednak kopcę je gdy zajdzie potrzeba. Bo, z efajkiem poruszać się po dzielni, wieję lipą.
Uwaga! Użytkownik poczaskany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 393 / 10 / 0
Najlepsze 'OLEJKI' to są samogony, liqueen to ścierwo. Dziękuję. Z moda 18mg to zabUjstwo ;-)
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 703 / 0
No z mojego ijusta, 18 na początku mało gardła mi nie przepaliła, a oczy wychodziły z orbit, idzie sie przyzwyczaić, ale teraz mieszam z baza cbd i jest lżej i smakowo.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 8103 / 914 / 0
Czy e-papieros jest w stanie zastapic normalne szlugi ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1864 / 703 / 0
Ja paliłem dwie paczki dziennie teraz, tylko e-fajka, więc może, a mój ojciec palił 50 lat teraz odstawił e-fajka i nie nie pali wcale.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.