Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
Generalnie alkoholik ma do wyboru leczenie albo śmierć. Myślę że warto to przemyśleć.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1450 / 19 / 0
Pasuję.

Ale jutro pauza... zostaje pamsers

Od jutra nie piję. Powód? 750zł w równe 7 dni? Mam problem i nie ukrywam tego. Ojciec powiedział otwarcie... jutro poczuje to za łeb i na ulice. Ale po 8 piwach i tak skręca... lump nie jestem. Po przebudzeniu pierwsze co... umyc głowę...pędzel... golenie się... pasta do zębów...kły... po 45min... "Kurwa piwo........."
Toż to cyttc. Łebprzekręcął
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 36 / / 0
Lepiej wybrać leczenie,boli ale mój tata po 20 latach picia z tego wyszedł ,to chyba każdy może ,kwestia wyboru
  • 2372 / 315 / 0
Skręt po 10msc ciągu na helupie iv to był pikuś przy skrętach po dwu tygodniowym ciągu na wódce tak 1-1.5L dziennie. alkohol zatruwa Cię fizycznie. W organizmie odkłada się trucizna. W ciągu jesteś jak kurwa robot - dwie klapki na oczy i tylko żeby do sklepu dojść. A odstawka to taka masakra, że biegasz po ścianach, wyrzygujesz wątrobe i srasz wrzodami..... Parę razy naprawdę miałem nóź przy gardle, bo już nie dawałem rady wytrzymać tego koszmaru... Dlatego jak przyszedł skręt po ciągu heroinowym, to w zasadzie byłem zaskoczony jest lekkością vs alkohol. Mówię wam - kto nie przeszedł w życiu mocnego zatrucia alkoholowego (bo nie mówimy o kacu, co se kefirek siekniesz i aspirtynke) to pewnie jeszcze nie poznał prawdziwego skręta.. Jedynym plusem w stosunku do skrętów opio może być krótszy czas. W sumie pod koniec 3 dnia koszmaru i od odstawienia już jest lepiej..choć to też różnie bywa.A przy opio trzeciego dnia to się dopiero najmocniej wkręca..
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 158 / 14 / 0
Ja byłam na detoksie i bardzo polecam każdemu kto nie potrafi przestać pić. Wzięli mnie kulturalnie odtruli teraz terapia i jest git :)
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 104 / 14 / 0
Wczoraj ósmy raz wyszedłem z detoksu w psychiatryku.8 kroplówek,4 zastrzyki z witamin,40mg relanium dziennie.Na sen dormicum lub stilnox.Jak się żyje dobrze z pigułami i pomaga sie im w pracy to potrafią bez wiedzy lekarza zafundowac jakis fajny zastrzyk.Facetom polecam zabrać prezerwatywy bo trafiają się spontaniczne orgietki.Po 9 dniach kuracji czuję się jakbym mógł przenosić góry.Polecam.Szczecin.
  • 3854 / 315 / 0
Super podejście. Trzęsie - idę na detoks. Wychodzę, znowu płynę. Zaczyna trząść - idę na detoks, i tak w koło Macieju.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 14 / 0
Trafiłeś Procent na 100%.Nie dość, że taki mam system leczenia skręta to jeszcze mam na imię Maciej.
  • 2372 / 56 / 0
Wrozbita Procent %-D

Wywroz mi, prosze, kiedy beda nastepne mistrzostwa? Jakiekolwiek.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 987 / 38 / 0
Ja piłem prawie codziennie przez 3 lata i nie uwierzycie, ale nigdy skręta nie złapałem.
Były to ilości 5-8 piw dziennie. Jedyne co, to czasem organizm się buntował, i nie mogłem wypić więcej niż jedno czy dwa piwa, bo wiedziałem, że skończyłoby się to pawiem.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.