Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 94 / 3 / 0
2cp jest idealne do tworzenia ale nie za duże dawki bo wkrada się nieogar.
  • 421 / 21 / 0
Jak wygląda sprawa legalności 2C-P? Wybaczcie, normalnie sprawdziłbym w ustawie, ale na telefonie jest ciężko.
  • 5882 / 1216 / 43
Nielegalne.
[ external image ]
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3649 / 998 / 2
pluszaczek pisze:
2cp jest idealne do tworzenia ale nie za duże dawki bo wkrada się nieogar.
do 15mg można zbić nieogar, nie wiem jak z innymi neuroleptykami ale tegretol (karbamazepina) działa idealnie, musisz receptke zalatwic sobie albo skołować od kogoś kto już ma;) a hesli chodzi o 2C-P to popytaj tych co homety sorzedaja lub dragonflaje, moze akurat ktos ma rezerwę 2C-P bo cholernie cenny ten towar, aaa i pamietaj o najwazniejszej rzeczy, nie ufaj sprzedawcy jak ci sprzeda capsa to zle, jak sprzeda ci 100mg to i dobrze i zle bo raz nie wiesz co to, ale zalozmy bedziesz mial watpliwosci to potem mozesz porownac z efektami 2CP a innych substancji, no i koniecznie waga dokladna albo roztwór( patrz wątek o 2CP)
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 421 / 21 / 0
Akurat nie będzie problemu załatwić obydwu substancji, jestem w trakcie realizacji tego pomysłu. Czekam na kolejne propozycje
  • 15 / / 0
Jakis czas temu mialem okres, w ktorym pizgalem 4MPD codziennie przez jakies 2 tygodnie. Z poczatku mialem strasznie duzo weny, pomyslow na litery/obrazki i do tego załączało mi sie jakies ultra skupienie, perfekcjonizm. Wszystko bylo do czasu, bo po tym materiale mozna sie szybko wykoleic i zaniedbac wiele waznych spraw. Strasznie szarpie, powstaja trzaski, chce się dorzucić i chodzi sie na ostrym wkurwie.
  • 5315 / 954 / 0
średnie dawki tryptamin i psychodelików
DXM słabe 2 plateu
3/4 cmc
etanol

Wszytkie można legalnie posiadac
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 913 / 0
Afterglow po DXM.Jakie ja mialem rozkimny na after, dobrze do tego dojarac ziola.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 567 / 53 / 0
UJebany pisze:
Afterglow po DXM.Jakie ja mialem rozkimny na after, dobrze do tego dojarac ziola.
Definitywnie tak!
Predzej martwy niz slaby
  • 2211 / 369 / 0
Z tym DXM to potwierdzam %-D
na comedown się dzieją dziwne rzeczy w głowie, mindfuck bardzo
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.