Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Dobrze się spisuje przy wspomaganiu Kambo i aya, ale także przy innych sajko, a nawet ziole gdy potrzebujesz kicka do działania.
Ten rodzaj https://katukina.com/products/rape/apurina-floresta jest łagodny i świetnie się sprawdzi jeśli nie masz doświadczenia z rape. Nie kopie tak mocno po nosie i pozostawia ciekawy, błotnist zapach ( prawie taki sam jak zapach poszycia w amazonii ). Nadaje się do wszystkiego - od medytacji po chwilę wytchnienia podczas tripów - podobnie jak wersja powyżej, jednak nie jest tak ,, obezwładniające,, dla początkujących.
Dobrym pomysłem będzie jeśli zaopatrzysz się w kuripe albo tepi ( tepi służy do obsługi drugiej osob ). https://katukina.com/products/kuripe-and-tepi/
Odnośnie czasu dostawy, to nie mam pojęcia. Mieszkam w uk i paczkę mam na ogół 2 dni po złożeniu zamówienia.
Miej na uwadze, że min. cena która musisz zapłacić to 30 poundów.
pozdro
23 lipca 2017polytoxic pisze: Normalne.
Rape towarzyszy mi podczas kazdej sajko podrozy. Takze podczas ,, tripu,, na mj.
A Sananga to jest chili do oka - pali 20 minut. Jak ktoś lubi hardcor to polecam sobie zapodać na psychodeliku
11 sierpnia 2017Inglesssss pisze: Można Rapee albo Sanange gdzieś kupić w Polsce w dobrej jakości i cenie ? W ogóle to jak bardzo to jest ekonomiczne i ile się tego dawkuje ? Czym się różni Rapee od Sanange mógłby mi tu jakiś ekspert wyjaśnić :) ?
Opis dostępny na stronie. Generalnie różni się tym, że Rapee jest do nosa, a Sananga do oka i to dwie różne rzeczy. Rapee na początek pół ziarenka grochu na jedną dziurkę, a Sanangę najlepiej jak aplikuje Ci ktoś inny, bo samemu ciężko, zwłaszcza jak już zakroplisz jedno oko ;] Początkujący niech poprzestaną na jednej kropli na każde oko.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.