Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Fenetylamina pisze:Dokładnie, homeostaza. A czas? To kwestia osobnicza oraz staż.
Wrzucenie 100-200mg zaleznie od poziomu glutaminianu, ktory szaleje w trakcie odstawienia powoduje zablokowanie jego istnienia w organizmie i usuniecie skutkow ubocznych zwiazanych z nim. W moim przypadku w moment wrocila prawidlowa cieplota ciala, drzenie rak, zmniejszylo sie nieco napiecie nerwowe i poprawilo samopoczucie, ograniczyl ogromne pocenie sie w nocy, gdy cale gowno wychodzi z ciala. :-)
Bardzo trafiony lek.
Pozdrawiam Fenetylamine za pomysl stosowania go, jesli byl pierwszym, ktory na niego wpadl.
Mimo wszystko chętnie bym się dowiedział.
Wiem, że lamotrygina jest bardzo dobra na odstawkę. Miałem napisać poradnik, ale jestem ostatnio mało aktywny na forum.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.