Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 954 / 52 / 0
Niewiele z obecnych rcków próbowałem, ale w sumie niewiele ich też jest, ale raczej będzie to 2fa. W końcu to przecież analog właśnie fety.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 1121 / 155 / 0
@Duce - myślę że 2FA i 4FMA.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1180 / 103 / 0
Duce pisze:
A który z RC ma działanie najbardziej zbliżone do amfetaminy? Bo IMO to właśnie feta jest jedną z lepszych substancji wywołujących stymulację przy minimalnej euforii. Ale na stimach się bardzo słabo znam.
Miks 2-fa i 3-fa, 3:1, oralnie z restartem sniffa (2-fa lub 3-fa wedle gustu), gdy poczujesz, że masz ochotę przyspieszyć...
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
WRB pisze:
@Duce - myślę że 2FA i 4FMA.
4FMA- nie zgodzę się. Chyba, że chodziło Ci o 4-FA, które jest objęte ustawą.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 1121 / 155 / 0
Ja jak pamiętam to kilka lat temu kumpel brał 4FMA od G. to na mnie działało jak dobry speed. Możliwe że od tego czasu coś się zmieniło..

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1674 / 107 / 0
Dwa/trzy lata temu 4fma spidowalo.
Niewiele ale spidowwalo obecne sorty nie spiduja wcale.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
To w takim razie czy to ta sama substancja? W tym roku dla mnie to duża dawka dopaminy, speeda raczej nie czułem zbyt wiele. Dziwne, uświadamia mnie to w tym, że nie wiem czy to co dostałem jest faktycznie tym co powinno.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 1121 / 155 / 0
Zobacz co napisał Wizz. Kilka lat temu sorty 4FMA spidowało, niewiele ale spidowało, obecne sorty już nie.

• 1180 / 103 / 0
mikeali pisze:
To w takim razie czy to ta sama substancja? W tym roku dla mnie to duża dawka dopaminy, speeda raczej nie czułem zbyt wiele. Dziwne, uświadamia mnie to w tym, że nie wiem czy to co dostałem jest faktycznie tym co powinno.
4FMA przyjęte sniffem daje kopa, działanie krótsze niż per oral, ale z wyraźnym speedem, próbowałeś w ten sposób się tym raczyć?
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
Sniffem to był shit, bardzo słabe działanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.