Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Daj jej beta-ketony tj. 4mmc lub 3mmc, tylko sam ich nie wpierdalaj, bo zajedziesz ją na śmierć.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
Po co Ty się pytasz w ogóle kobiety o ich zdanie na temat seksu? Kobiety mają wbudowany detektor tematów, na temat których nie mogą wypowiedzieć się otwarcie, bo jak wyjdą one na zewnątrz, to zostanie powiązana w jakikolwiek sposób z definicją słowa "dziwka". A prawda jest taka, że każda kobieta ma w sobie pierwiastek kurwy, tylko nie chce brać za to pieniędzy, ani w ogóle niczego, chce po prostu, aby facet ją dymał na luzie dlatego, że są piękne i szanowane w mniemaniu tego gościa.

Takie pytania sprawiają, że tworzysz w niej rozkminę na temat tego, że pukasz ją tylko dlatego żeby spełniać swe rządze, a dodatkowo potrzebujesz za to oklasków, co z automatu robi z niej szmulę. Nie słuchaj co gada tylko wyprostuj klatę, popraw gacie i rób to na co masz ochotę. A jak mają Cie męczyć takie tematy, w których próbujesz sobie wmówić, że kobieta ma rację, to najlepiej weź kutasa, połóż go na stole i utnij, bo do niczego Ci nie jest potrzebny. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 140 / 0
kolego nie wiem jakie masz doswiadczenia zyciowe z kobietami, ale chyba nie do konca wiesz co piszesz. Rozne sa relacje oparte na domysłach, niedomówieniach, nieszczerosci itd. Ja akurart ze swoja partnerka mam tak ze moge rozmawiac o wszystkim otwarcie tak samo w lozku nie ma problemu zeby mowila mi z usmiechem na twarzy pierdol mnie albo ruchaj mnie. Tu chodzi o to ze po prostu boi sie ze jesli to jest tak czesto moga wynikac z tego problemy, i ja rowniez sie z nią zgadzam.
  • 440 / 30 / 0
Bardzo dobrze wiem co piszę. Możesz mi wierzyć lub nie, ale mam ogromne doświadczenie z przeróżnymi kobietami. Jak byś się zgadzał, to byś się nie spuszczał tutaj na [h], nie pierdziul.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 19 / 0
lucifer_sam pisze:
kolego nie wiem jakie masz doswiadczenia zyciowe z kobietami, ale chyba nie do konca wiesz co piszesz. Rozne sa relacje oparte na domysłach, niedomówieniach, nieszczerosci itd. Ja akurart ze swoja partnerka mam tak ze moge rozmawiac o wszystkim otwarcie tak samo w lozku nie ma problemu zeby mowila mi z usmiechem na twarzy pierdol mnie albo ruchaj mnie. Tu chodzi o to ze po prostu boi sie ze jesli to jest tak czesto moga wynikac z tego problemy, i ja rowniez sie z nią zgadzam.
Nie rozumiem, sam wiesz jaki masz problem i co Ci przeszkadza to po chuj zadajesz pytanie co z tym zrobić? Skoro widzisz problem w fecie to chyba proste, nie wpierdalaj włada. Wielkie mi mecyje.
A KTO, KURWA!?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.