Teraz mija już 3 tydzień odkąd to pije regularnie, zbyt mało czasu minęło żeby stwierdzić czy faktycznie działa. Dam tej roślince 3 miesiące na rozkręcenie się i dam znać ;)
Adrafinilu próbowałem ale to jakiś czas temu i w sumie bardzo spoko czyste intelektualne pobudzenie ^^ .
Nie jestem typem człowieka który wszystko sobie zostawia na ostatnią chwilę i potem napierdala na amfie czy na chuj wie czym żeby nadrobić semestr w kilkanaście godzin. Zawsze sobie rozkładam wszystko w czasie i jeszcze nie miałem problemu z zaliczeniem semestru w czasie ;)
Daj szanse Bacopie i możesz np. zamiast zaparzać ją wodą z czajnika to wrzucić do garka na mleko i gotować na małym ogniu 13-15min wtedy wszystkie dobre substancje przejdą do wywaru ;-) polecam naprawdè!
22 czerwca 2017neurobiolog pisze: Na amfie niekoniecznie trzeba zapominac. Da radę się uczyć o ile w ciągi się nie wchodzi.
Daj szanse Bacopie i możesz np. zamiast zaparzać ją wodą z czajnika to wrzucić do garka na mleko i gotować na małym ogniu 13-15min wtedy wszystkie dobre substancje przejdą do wywaru ;-) polecam naprawdè!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.