Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Posiada ktoś informację jak ma się leczenie Atomoksetyną do rekreacyjnych używek? Z tego co się dowiedziałem to SNRI, ale mało danych o połączeniu tego z innymi narkotykami, czy występują jakieś negatywne i niebezpieczne interakcje?
22 stycznia 2022zaqzax pisze: Odgrzebuje ten temat, czy łączenie atomoksetyny z małymi dawkami MPH ma sens ?
Czy sama atomoksetyna byłaby równie skuteczna co MPH w ADD oraz dystymii ?
sama atomoksetyna mnie nie stymulowała, natomiast pozwalała ukierunkować bardziej skupienie, utrzymać je na dłuższy czas, polepszyła pamięć i kilka jeszcze mniejszych pozytywnych efektów. teraz metylofenidat z rana pozwala mi lepiej wystartować i zabrać się do pracy, lepsza wydajność fizyczna i poprawa nastroju. Atomoksetyna w sumie też pozytywnie wpłynęła na nastrój.
Podsumowując - MPH bym dorzucił do atomoksetyny w formie CR na początek w dawce 18 i zobaczyć jak to będzie przez 4-6 dni
Bo nie wiem jeszcze co myśleć o tym leku , na pewno lepiej się czuję niż biorąc edronax( reboksetyna ) , ale z drugiej strony HR^^ 100 nie schodzi ....
Fuzja - D5
Jaka jest odpowiednia dawka metylo poprawiająca nastrój?
19 grudnia 2022molina pisze: @zaqzax ja mam przepisane oba jednocześnie.
Posiada ktoś informację jak ma się leczenie Atomoksetyną do rekreacyjnych używek? Z tego co się dowiedziałem to SNRI, ale mało danych o połączeniu tego z innymi narkotykami, czy występują jakieś negatywne i niebezpieczne interakcje?
czy zapalenie bucha w weekend może mieć jakieś nieprzyjemne skutki?
tak samo czy przy melanżu z emka / koksem raz na kwartał (festiwal) też warto zrobić jakies 2-3 dni bez brania leku ? szukam info i nie mogę nigdzie znaleźć, a myślę, że taka wiedza byłaby tu przydatna :)
bardzo dziękuje za pomoc!
Z innej beczki, jak jesteś w procesie terapii, to standardowo przypominam, że nie powinno łączyć się ćpania (nawet marihuany) i leczenia. Albo jedno, albo drugie.
A co do emki/koksu, mogę tylko strzelać, więc podpinam się pod pytanie! Chętnie wysłucham kogoś mądrego/z doświadczeniem.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.