ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
Nie fapac i tyle. Ktos tam wspomnial o wygrywaniu zakladow itd. Tez pomaga. Mindset to wazna rzecz. Nawet jak jedziesz rowerem i cie ktos wyprzedza, to dogon go i sobie pomysl 'a kurwa ja tu jestem szybszy' i go wyprzedz ty. Takie glupotki, a pomagaja.
  • 410 / 19 / 0
Syberek pisze:
Przyjeb testa i po kłopocie, na chuj komplikować ?? %-D
No jest kłopot bo jest cos takiego jak aromatyzacja i może sobie wyrządzić wieksza krzywdę. Ginekomastia, łysienie itp.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 19 / 7
Syberek pisze:
Przyjeb testa i po kłopocie, na chuj komplikować ?? %-D
A dawanie teścia w kabel nie niesie ze sobą negatywnych konsekwencji? Potem dostane jakiś raków chuja i jaja mi sie zmiejszą.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 19 / 0
chujkurwa wytłumacz mi czemu nie fapując masz sobie niby namieszać negatywnie w systemie dopaminowym?

Test wbija się domięśniowo, waląc w żyłe byś umarł na miejscu.
Ostatnio zmieniony 04 września 2015 przez Maniacal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
No w kabel to nie bardzo :D
Chuj na kaczych łapach
  • 236 / 19 / 7
FajnieJest pisze:
Nie fapac i tyle. Ktos tam wspomnial o wygrywaniu zakladow itd. Tez pomaga. Mindset to wazna rzecz. Nawet jak jedziesz rowerem i cie ktos wyprzedza, to dogon go i sobie pomysl 'a kurwa ja tu jestem szybszy' i go wyprzedz ty. Takie glupotki, a pomagaja.
W takim razie bycie narcystycznym egocentrykiem też by sie sprawdzało? %-D
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Te odbloki to na co się stosuje ?? Nie wlasnie zeby przeciwdziałac tej aromatyzacji i zmniejszyć skutki uboczne ??
Chuj na kaczych łapach
  • 410 / 19 / 0
Mozesz też spróbować dominacji nad innymi. Poniżanie ludzi w pracy, zaczepianie ludzi na ulicy i wzbudzanie w nich panicznego lęku. Czasami tak robie i działa ;)
  • 236 / 19 / 7
Maniacal pisze:
chujkurwa wytłumacz mi czemu nie fapując masz sobie niby namieszać negatywnie w systemie dopaminowym?

Test wbija się domięśniowo, waląc w żyłe byś umarł na miejscu.
No bo fapiąc i finalizując mieszam, toteż się zastanawiałem czy bez finału też sie wydziela/ system nagrody się aktywizuje.

Czemu nie można walić tescia w kabel?
Maniacal pisze:
Mozesz też spróbować dominacji nad innymi. Poniżanie ludzi w pracy, zaczepianie ludzi na ulicy i wzbudzanie w nich panicznego lęku. Czasami tak robie i działa ;)
O, to niezły protip, bo czesto mi sie to zdarzało, ale ostatnio jestem lepszą osobą, poza tym nie budzę aż tak dużo grozy. xD
Ostatnio zmieniony 04 września 2015 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 410 / 19 / 0
Syberek pisze:
Te odbloki to na co się stosuje ?? Nie wlasnie zeby przeciwdziałac tej aromatyzacji i zmniejszyć skutki uboczne ??
Odblok jest po to, żeby przywrócić jądra do pracy po cyklu i żeby produkowały naturalny testosteron. Aromatyzacja to konwersja nadmiaru tescia do estrogenów. Wtedy powstaje gino, odklada sie woda pod skórą, tłuszcz itp.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.